2777
2789
عنوان

به حرف شوهرم گوش کنم؟بگید توروخدا

2365 بازدید | 50 پست

من الان ۷ ماهه اینستاگرام وصل کردم(شوهرم گوشی ساده داره)

زیاد خوشش نمیومد ولی زیادم به زبون نمیورد،کلا از وقتی نصب کردم ۲ ۳ بار گفت چرا نصب کردی اونم موقع دعوا...

من چون میدونم حساسه پسرای فامیل رو فالو ندارم و همشون دختران😒

الان زنگ زده میگه اینستاگرامتو پاک کن..گفتم یع دلیل منطقی بیار تا پاک کنم،میگه دلیل ندارم همینجور خوشم نمیاد پاکش کن..

چیکار کنم بنظر شما؟ اخه مگه چیه چارتا اشپزی و فلان میبینم میگه پاک کن

غرورم اجازه نمیده بدون دلیل میگه پاک کن منم بگم چشم..ولی میدونم کلید میکنه

چیکار کنم بنظرتون هم سیاستی باشه هم عاقلانه؟

خدایا شکرت⁦❤️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاک کن زندگیتو به خاطر چیز ناچیز دعوا و قهر و کدورت نکن 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

خودش از اصن مجازی نداره 

عصر ارتباطاته 

بهش بگو سال ۲۰۲۰ 

داریم میریم تو ۲۱

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
خاهر من حتی تلگرام ندارم وات هم ندارم ...چون شوهرم خوشش نمیاد بنطرم بهش گوش کنی بهتره.بزار اعتماد کن ...

چرا ؟ 

سال ۲۰۲۰

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم