2777
2789
عنوان

گوشی همراه

83 بازدید | 13 پست

دوستان چه مدل گوشی پیشنهاد میدین بخرم حداقل قیمت چنده? گوشی که کمی کیفیت دوربینش خوب باشه تارنباشه خیلی هم گرون نباشه'  شماخودتون چی دارین چندسال و راضی هستین?

چقدر میخوای سر کیسرو شل کنی 😂😐

من قیمتا رو نمیدونم نه سیخ بسوزه نه کباب من همش خونم شاغل نیستم که بگم خیلیی مهمه یا هرسال مسافرت نمیرم که بگم عکسای خیلی خوب میگیرن خودتون چی دارید? 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قیمتا رو نمیدونم نه سیخ بسوزه نه کباب من همش خونم شاغل نیستم که بگم خیلیی مهمه یا هرسال مسافرت نم ...

شیائونی ردمی نوت هشت دارم 

الان که قیمتا خیلی بالا رفته برا یکی گوشی حداقل ۴ میلیون باید هزینه کنی 

۱۲٫۱ :))))

برو سامسونگ A11s  بخر هم قیمتش مناسبه هم خوبه برادر شوهرم داره خیلی راضیه فکر کنم پنج تومن باشه

چند سال استفاده میکنه? هر روز گوشی دستشه یا خیلی کم  میخوام بدونم باتریش زودخراب میشه 

کلا از سری های A سامسونگ بگیر 

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕
شیائونی ردمی نوت هشت دارم  الان که قیمتا خیلی بالا رفته برا یکی گوشی حداقل ۴ میلیون باید هزینه ...

یعنی زیر ۴میلیون نیست  گوشی که مارکش هم برام مهم  که تو بازار خیلیی وقته باشه بعضی از مارکها که اسم ونشان مشخصی ندارن  از اونا نمیخام که زود از مد بره  مال شما تازه وارد بازار شده? چند خریدین

یعنی زیر ۴میلیون نیست  گوشی که مارکش هم برام مهم  که تو بازار خیلیی وقته باشه بعضی از مارک ...

بله ۶٫۵۰۰

خب ترجیحا سامسونگ و شیائومی 

هست ولی کیفیت چندانی ندارع

۱۲٫۱ :))))

چند سال استفاده میکنه? هر روز گوشی دستشه یا خیلی کم  میخوام بدونم باتریش زودخراب میشه

فکر کنم یه سال زیاد باهاشون رفت و شد ندارم که ببینم همش دستشه یا نه ولی شوهرم میخواست گوشی بخره میگفت گوشیه خوبیه