2777
2789

من سی سالمه، مشکلی با خانوادم ندارم ، کم جمعیتیم. همشم توی اتاقمم نه کار به کسی دارم نه کسی کاری بهم داره، دوست و رفت و آمدی ندارم.

هنوز بی کارم، شاید هیچوقت ازدواج نکنم .

ولی خب تو اینستا و ...میبینم همه دخترای کوچکتر از خودم هم مستقل شدن از خانواده .

نمیدونم اگه رفتم سرکار، برم مستقل بشم و از خانواده جدا بشم یا نه؟

اصلا چه فایده ای میتونه برای من داشته باشه؟ 

قدیما دلم میخواست مهاجرت کنم، تلاش کردم ولی بی خیالش شدم حتی اپلای کردم ولی پذیرفته نشدم الانم که بااین اوضاع دلار دیگه شاید هیچوقت نتونم برم.

تحصیلاتم ارشده و شاید دکتری بخونم همینجا.

نه 

وقتی مشکلی نیست بری که چی بشه؟

تنهایی خدایی انقدر که نشون میدن قشنگ نیست 

من تجربش داشتم 

خسته کننده هست از هفته دوم.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیکاری چه فکرهایی میکنی.اینستا که نمیشه برات زندگی وآینده وآرامش.برو سره کار.برو داخل اجتماع.انشاله طرف خوبی نصیبت بشه.ازدواج کنی از این روزمرگی دربیای.این چه مدل زندگی است که توفعلا داری