2777
2789
عنوان

اگر خواهر شوهر و مادرشوهرت بگن نیا خونه ما چکار میکنی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 38 پست
خب به چه دلیل میگن نیا؟

اول بخاطر کرونا دوباره هم چون خواهرشوهرم حانلست ولی من این ها مشکلم نیست همین وسط کرونایی منی ک نمیخواستم برم خواهرشوهرم و شوهرش اومدن بیرون باهامون ک چرا نمیای خونه و بیا پیشمونو فلان منم رفتم بعد دوباره تو خونه بعد یه مدت گفتن تو روم ک نیاین میخواستم بگم من ک نمی اومدم میگفتین نیام کلا مگه اسکلم،؟؟؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
اول بخاطر کرونا دوباره هم چون خواهرشوهرم حانلست ولی من این ها مشکلم نیست همین وسط کرونایی منی ک نمیخ ...

کلا باید همون لحظه همینو میگفتی من با خانواده نامزدم یکی دوبار صحبت هایی کردن که خوشم نیمد درجا ابراز ناراحتی کردم در کمال احترام.الان با من صحبت میکنن خیلی مراقبن.شماهم نرو بعد هم نی نی اومد بگو میترسم بچه بیمار بشه ی سه چهار ماهی بشه بچه بعد برو نیم ساعت ببینش از صدتا فوش بدتره

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوباره میگفتن بیا چی میگفتی بهشون؟؟؟

هیچی میگفتن جایی که منوبیرون کردن صدسال سیاه نمیرم خونمو به همه جاترجیح میدم!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
کلا باید همون لحظه همینو میگفتی من با خانواده نامزدم یکی دوبار صحبت هایی کردن که خوشم نیمد درجا ابرا ...

استارتر کامنت این دوست رو بخون 

بنظرم پیشنهادش خیلی خوبه 

نرو و حتی برای دیدن بچه هم به این راحتی نرو

من متوجه نشدم خب شاید یه مشکلی چیزی دارن که میگن یه مدت نیان .من باشم ناراحت نمیشم .خواهرشوهرم باهمسرش دعواوبحث و...داشتن خودش گفت فعلا نیاین خونه ما اصلا شرایطتشو نداریم .دوسالی نرفتیم بعد گفت بیان الان اکی هست مام مثل قبل رفت و امد کردیم .ببین عزیز گاهی اوقات طرف شرایطتش نداره شاید چیزی هست که شما خبر ندارین .اگه در کل احترامتونو حفظ میکنه این کار به نظرم مهم نیست و جای ناراحتی نداره.شمام هر وقت صلاح دیدید دعوتشونو قبول یا رد کنید .به نظرم دچار سو تفاهم شدین