2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک بامداد خمار ببین. ولی فگ‌کنم همون توصیه ۵۰۰ کالری ک دوستمون کرد، خوبه. یه روز درمیون کن. روز اول فست. روز دوم‌معمولی روز سوم دوباره فست. بیشتر از دوتا فست نگیر. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
تاپیک بامداد خمار ببین. ولی فگ‌کنم همون توصیه ۵۰۰ کالری ک دوستمون کرد، خوبه. یه روز درمیون کن. روز ا ...

مرسی ممنونم این فست که میگین همون ۱۶ ساعت منظورتون 

یه روز پرخوری کن فرداش بیشتر از 500 کالری نخور

موقع ورزشم زیاد فشار نیار به خودت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه روز پرخوری کن فرداش بیشتر از 500 کالری نخور موقع ورزشم زیاد فشار نیار به خودت

چند وقت این جور باشم شما از استپ خارج شدین پر خوری چند کالری دریافت کنم بعد ورزش من فقط پیاده روی میکنم

چند وقت این جور باشم شما از استپ خارج شدین پر خوری چند کالری دریافت کنم بعد ورزش من فقط پیاده روی می ...

تاپیک رژیم پاییزه بامداد خمار و بخون یه قسمت در مورد استاپ وزن توضح داده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تاپیک بامداد خمار ببین. ولی فگ‌کنم همون توصیه ۵۰۰ کالری ک دوستمون کرد، خوبه. یه روز درمیون کن. روز ا ...

این تارپیک که گفتی پیدا نمیکنم عزیزم یه دونه یافتم که درباره رمانه 😂

مرسی ممنونم این فست که میگین همون ۱۶ ساعت منظورتون  

بله. بیشتر تاکبد روی ۵۰۰ کالری هس ک  بهتره پروتیین داشتع باشه ولی کربوهیدرات نه

به نمونه:

صبحانه یه تخم‌مرغ اب پز

نهار دو تخم‌مرغ اب پز

شام یک لیوان شیر کم چرب و خرما

میان وعده: یک میوه مثل سیب

میتونید گوشت  قرمز یا مرغ و ماهی بذارید جای شیر و تخم‌مرغ 

میشه نهار رو حذف کرد و فقط صبحانه و شام این موهرد خورد. ک واقعا مدل روزه و فست بشه

ولی من شخصا اینکار نمیکنم. خیلییا هم پیشتهادشون اینه ک فاصله نندازیم ک گرسنع بشیم.

دیگه دوتا تکنیک مختلفه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞