2777
2789
عنوان

پدر و مادر

1320 بازدید | 45 پست

کسی از نیکی به پدر و مادر خیری دیده خودتون یا اطرافیانتون دیدین بیاین بگین .منظورم ی گره از زندگیش باز بشه یا یهویی بخاطر کمک یا رسیدگی به پدر و مادرش زندگیش از این رو به اون رو شده باشه هر چند امید هیچ معجزه ای نباشه در زندگیش ؟

خدایا شکرت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هرچی شر و بدی هستش از پدر و مادرم بخصوص مادرم نصیبم شده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بابام 

خودم

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......

من اگه کرونام خوب شد اول لطف خدا بود بعد دعای مادرم که میومد می‌نشست جلوی خونم فقط گریه میکرد بدون اینکه من بدونم 

الهی دورش بگردم خدا نگه داره همه مامانارو 

اره پدرو مادر من .خونه رایگان در اختیارم گذاشتن .بچمم دارن بزرگ میکنن اخه خودم بچه داری بلد نیستمگ همسرم هم صبح میره سرکار شب میاد من سختمه تنها باشم و تنهایی بچمو بزرگ کنم .و یا مستاجر باشم بیرون 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من یه استاد اخلاق دارم میگه یه کسانی هستن از بزرگان که الانم زندن و نمیتونم اسمشونو بگم . اینا پدرمادرشون در حد توهین تو جمع باهاشون رفتار میکردن. ولی اینا ادب کردن و احترام گذاشتن. الان به درجه ای از علم و عرفان رسیدن که همه دوستشون دارن. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

ی بار داشتم تو ماشین از اینکه خدا زد وسط آرزوهام می گفتم راننده برام تعریف کرد دختر همسایه اشون خیلی دختر خوبی بود منتهی بخاطر پدرو مادرش نمی تونست ازدواج کنه بره و مواظب پدر و مادرش بودالبته می گفت باوجود کمالات و چهره خوب خواستگار مناسب نداشت یهو یه قسمت خیلی خوب ک هیچکس باورش نمیشد نصیبش کرد هنوز ک هنوزه یادم میاد 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....