2777
2789
عنوان

جدایی

233 بازدید | 28 پست

دوست پسر بعد ده ماه میگه من قصد ازدواج ندارم خیلی بهم ابراز علاقه میکرد هر دفعه هم راجب آینده میپرسیدم یه جوری قانعم میکرد تورو خدا بگین چیکار کنم داغونم خیلی دوسش دارم  کم محلی هم میکنم میره بهم میگم بخدا هیچ وقت ازدواج نمیکنم چطور به ازدواج ترغیبش کنم بخدا حالم خوب نیس

روشی‌ که شما پیش گرفتی نتیجه ای نداره و‌ نخواهد داشت شما باید رو‌ خودت سرمایه گزاری کنی جوری که ازدواج با شما بشه تنها هدف زندگیش نه اجبارش

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار میارم میگه به ازدواج اصلا فک نمیکنم

خب خواهر من ، شاید فعلا شرایطشو نداره

اقتصاد مملکت که نابود شده

کمتر کسی هم به فکر ازدواجه

من آدم بد قصه نیستم ، فقط داستان زندگیمو بد نوشتن

نمیتونم درک کنم کسی که دوستت نداره رو چجوری اینقدر خودتو میخوای پیشش کوچیک کنی؟؟؟؟

باید اون دنبال تو بیفته نه که التماسش کنی

....

اگه می خوای باهاش ازدواج کنی و چند سال دیگه اینجا تاپیک پشیمونم و بدبخت شدم و از این جور چیزا بزاری به کارت ادامه بده 

ببخشید خیلی رُک گفتم بلکه تأثیر کنه و از خواب بیدار بشی

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
میگم صبر کنم شرایطت خوب شه میگه نه صبر نکن

پس باهاش کات کن

اگه واقعا دوست داشته باشه و بخوادت به غلط کردن میفته و برمیگرده

من آدم بد قصه نیستم ، فقط داستان زندگیمو بد نوشتن