2777
2789
عنوان

کیامدام خواب های جنی میبینن و وحشت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 67 پست
ميتونه شر اين دعا رو برگردونه ب خودش چرا اين كارو نميكنه

نمیدونم والا سری آخر گفت برات حصار میزنم که دیگه نتونه کاری کنه ولی فقط یه ماه خوب بودن 

منم کسیو نمیشناسم 

اینم دیگه چند وقته پیشش نمیرم چون خسته شدم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده سال زندگيم نابود شد مادرشوهر سابقم وااسم دعا گرفت اينو خواهرش بهم گفت همون موقع ها هم خوابشو ديدم ك سگ شده بود

من همه علائم و دارم اما نرفتم دنبالش ك باطل كنم

تازه يكي و پيدا كردم ك ادم خيلييييي قوي هست ارتباط خيلي قوي داره تازه ميخوام اون واسم انجام بده ك اونم بايد بياد توي خونمون انجام بده هنوز شرايط جور نشده

من ده سال زندگيم نابود شد مادرشوهر سابقم وااسم دعا گرفت اينو خواهرش بهم گفت همون موقع ها هم خوابشو د ...

من سپردم به خدا گفتم هیچی از خدا بالاتر نیست خدا خودش باطل میکنه برام اونم که قربونش برم کلا ولم کرد 

منم از همون موقع نمازمو ول کردم و اعتقاداتم خیلی ضعیف شد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
اره طرفي ك باطل ميكنه اگه ارتباطش قوي باشه هم ميگه كي هست هم برميگردونه دعا رو ب خودش

مال من نمیگه کیه حالا یا نمیتونه بفهمه یا میدونه و نمیگه 

اخه من حتی به کسی شک هم ندارم

نه نمازتو نباید ول کنی

من که هیچی شوهرم که از بچگی یدونه نماز قضا هم نداشت اونم نمازشو ول کرد اینقدر که این سالها دید من چیا کشیدم و خدا جوابمو نداد 😔😔😔

من سپردم به خدا گفتم هیچی از خدا بالاتر نیست خدا خودش باطل میکنه برام اونم که قربونش برم کلا ولم کرد ...

دقيقا منم هنين طور

من اون شبي ك واسم دعا گرفته بود و فراموش نميكنم ي حال خيييلي بد سبكي و ي حالت خاصي داشتم پريشوني اصلا نميتونم بگم 

مثل ديوونه ها بودم 

دقيقا منم هنين طور من اون شبي ك واسم دعا گرفته بود و فراموش نميكنم ي حال خيييلي بد سبكي و ي حالت خا ...

نجس تر از اینا وجود نداره 

مال من نمیگه کیه حالا یا نمیتونه بفهمه یا میدونه و نمیگه  اخه من حتی به کسی شک هم ندارم

ميتونم بگم كسي ك واقعا ارتباط قوي داره شايد تو ايران ٥نفرم نباشن ميگم من ١٠ سال فقط دنبال ي ادم درست بودم ك ارتباطش قوي باشه و واقعا اين كاره ب قول معروف رياضت كشيده

والله بقيه فقط پولكين يا در حد ابتدايي سرشون ميشه