2777
2789
عنوان

کیامدام خواب های جنی میبینن و وحشت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرشون نده

الهی امین 

من که دیگه خسته شدم هرچی باطل میکنم باز میره جدید میزنه دیگه کلا بی خیال شدم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ببین برای منم سواله چقدر اینا مگه پولدارن هی میرن میگیرن؟

نمیدونم والا 

اصلا کیه و چه مرگشه که همش بدبختی منو میخواد 

هرچیم فکر میکنم هیچکس به ذهنم نمیرسه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

من همیشه توزندگیم کابوس میبینم هرکاری گفتن کردم انواع دعاهارو خوندم از قران بگیر تا آیت‌الکرسی وصلوات و.... اما هیچ فایده‌ایی نداشته همیشه هم اکثراااااا خواب سگ میبینم ک دنبالم افتادن و یا احاطه ام کردن ویا خواب جاده تاریک رومیبینم یا خواب دزد وچیزای وحشتناک. بخدادیگه خیلی خسته شدم بعضیامیگن شایدچون سردی داری مثلامغزت سردی داره واینقدکابوس میبینی واقعادیگه خل شدم چیکارکنم اینقدخواب وحشتناک نبینم ارزودارم یک شب راحت بخوابم فقط یک شبببب

خدایا شکرت شکرت شکرت
عزیزم غیر خواب دیگه چه علائمی داری؟

نمیتونم بگم شاید کسی اینجا باردار باشه بخونه بترسه 

فقط همینقدر بگم که الهی برای دشمنم هم اتفاق نیفته همین 

چیزی هم تو خونت پیداکردی

نه چیزی تو خونمون نیست 

فکر کنم دفن کردن چون چند بار هم خوابشو دیدم اونم با نجاست و کثافت 😷😷

یه دعا نویسه میرم پیشش هربار برام باطل میکنه یه مدت خوب میشم بعد باز برام میزنه

سری آخر دیگه زدم زیر گریه گفتم خسته شدم اونم میگفت بسپار به خدا ، خودش جوابشو میده اینا هم یه مدل امتحان و مصیبت دنیویه 

سگ که میگن نشانه طلسمه بازم با این حال  معلوم نمیشه

همین دیشبم خواب دیدم تو یه جای بیابون مانندی ام تاریک وخلوتم بودنصف شبی ، بعد یه عالمه سگ داشتن بهم حمله میکردن

یا مثلا دوشب پیش خواب دیدم یه شوهردارم اصلاهم شبیه شوهرواقعی خودم نبود ،،، بعد توعالم خواب طرف معتادبود شیشه وهرویین میکشید من میخواستم ازش جدابشم اون طلاقم نمیداد وتهدیدم میکرد بعد من ازدستش هرجافرارمیکردم پیدام‌میکرد با شکل وظاهرهای مختلف میومدجلوم ، مثلامن فرارمیکردم سواراتوبوس میشدم یهومیدیدم لباس زنونه پوشیده از ته اتوبوس داره نگام‌میکنه برگام‌میریخت.. مردم تابیدارشدم

خدایا شکرت شکرت شکرت
عزیزم اگه دوست داریدوستیمو قبول میکنی برام تعریف کنی ؟

چرا حالا اینقدر کنجکاوی بدونی ؟؟از من بهت نصیحت  این چیزارو هرچی کمتر راجع بهشون حرف بزنی یا بشنوی بهتره 

حتی این سید که جادوی منو باطل میکنه میگه از کلمه جادو و طلسم هم استفاده نکنید چون بار منفی داره