2777
2789
عنوان

کیامدام خواب های جنی میبینن و وحشت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 67 پست
ميتونم بگم كسي ك واقعا ارتباط قوي داره شايد تو ايران ٥نفرم نباشن ميگم من ١٠ سال فقط دنبال ي ادم درست ...

کجاست این که میگی ؟ 

تهرانه ؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
کجاست این که میگی ؟  تهرانه ؟

اره 

اما نميدونم كار ميكنه يا نه چون خودشونم خيلي اذيت ميشن

دوست پدرشوهرمه

همسرم ميگه من خودم چيزايي ديدم ازش

ك وقتي واسم تعريف كرد مو ب بدنم راست شد مطمئنم دروغ نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازاقوام ما سالن زیبایی داشت خیلی سرش شلوغ بود یه مدت کلا سالنش به طرزعجیب وغریبی خالی از مشتری شد.. بعداز یه مدت اومد باغچه جلو سالنش رو شخم بزنن ک مثلا گل بکارن یهو از زیرخاک دعا پیداکرد.. همونموقع هاهم ازهمسرش طلاق گرفته بود گفت لابد کار اونه چون دنبال دعا واین چیزام زیادبود دیگه معلوم شدکارخودش بوده.. دیگه دعاروباطل کردن بازکارش گرفت

خدایا شکرت شکرت شکرت