حق داره بزار کمی خنک بشه و ی حبه کوچولو قند بنداز داخلش
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر که خودت شیر میدی درست کن با سرنگ ازروی سینه ات موقعی شیر میخوره بریز تو دهنش.یا موقع خواب به پهلو بخوابونش ذره ذره با سرنگ بده.کم کم عادت میکنه.پسر من که عاشقش شد دیگه راحت میخورد
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
نه فقط شیر خشک میخوره از ۲ ماهگی همین نئوکیت و ؟؟؟؟ از چند ماهگی دادید؟ زود عادت کرد ؟؟؟؟
اره از شش تا دو سال بعد پپتی جونیور تا سه
الان چی میدی؟قاطی کن باهاش کم کم نیوکیت زیاد کن اون یکیو کم.عادت میکنه