2777
2789

پسرم ۷ ماهشه

به خاطر آلرژی براش شیر خشک نئوکیت تجویز کردن 

با هزار بدبختی امروز گرفتم‌ براش 

ولی اصلا نمی خوره

چی کااااااررررر کنم پس؟

کسی تجربه ای داره؟؟؟

حق داره بزار کمی خنک بشه و ی حبه کوچولو قند بنداز داخلش

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پپتی جونیور امتحان کردی

نئوکیت حتما بدمزست

حداقل غذا بهش بده گرسنه نمونه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

اگر که خودت شیر میدی درست کن با سرنگ ازروی سینه ات موقعی شیر میخوره بریز تو دهنش.یا موقع خواب به پهلو بخوابونش ذره ذره با سرنگ بده.کم کم عادت میکنه.پسر من که عاشقش شد دیگه راحت میخورد

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اگر که خودت شیر میدی درست کن با سرنگ ازروی سینه ات موقعی شیر میخوره بریز تو دهنش.یا موقع خواب به پهل ...

نه فقط شیر خشک میخوره از ۲ ماهگی 

همین نئوکیت و ؟؟؟؟ از چند ماهگی دادید؟ زود عادت کرد ؟؟؟؟

نه فقط شیر خشک میخوره از ۲ ماهگی  همین نئوکیت و ؟؟؟؟ از چند ماهگی دادید؟ زود عادت کرد ؟؟؟؟

اره از شش تا دو سال بعد پپتی جونیور تا سه

بد مزه س یعنی ؟😐

بله

الان چی میدی؟قاطی کن باهاش کم کم نیوکیت زیاد کن اون یکیو کم.عادت میکنه

نه فقط شیر خشک میخوره از ۲ ماهگی  همین نئوکیت و ؟؟؟؟ از چند ماهگی دادید؟ زود عادت کرد ؟؟؟؟

پسر منم آلرژیک بود، آپتامیل اچ آ میخورد عاشقش بود . اینو امتحان کن

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️