2777
2789

سوال دارم برا تکلیف درسم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالتو بگو

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
مشکلت چیه؟

میتونیو جواب بدید برا درسم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
سوالتو بگو

یک درخت خشک شده با اینکه زنده نیست جزو بخش غیر زنده یک اکوسیستم قرار نمیگیرد چرا؟

حالا تو بگو سوالت چیه؟😐🤦🏻‍♀️

گفتم البته دو تا سوال  دارم این اولی رو جواب بدید ممنون میشم😊

عه منم بهداشتم پاورش رو دارم ولی یادم نیست  فکر کنم غیر زنده است

خودم  پاورشو دارم ولی این سوال خارج از بحث  پاور بود

بزار برم از تو پاور بگم مطمئن بشی

مرسی اگه پیدا کردی بگو قربون دستت

یک درخت خشک شده با اینکه زنده نیست جزو بخش غیر زنده یک اکوسیستم قرار نمیگیرد چرا؟

چون فکر کنم تبادل با محیط زنده نداره

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕