2777
2789
عنوان

کادوی خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 67 پست

نه به کسی نده دور از ادبه همین که سرت نکنی کافیه شاید دادی به کسی وشوهرت یا خواهرش سر طرف دیدن کدورت پیش میاد

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

خب بهش بگو ببخشید پول دادی نمیخوام استفاده نکنم. میخام اندازه و رنگشو دیگه ای باشه ِ. بی تعارف ولی با لحنی که ........ فک نکنه .... بگه حیفه کوچیک و رنگشم دوس ندارم میخای با هم بریم یا مثلا یه رنگ و سایز مورد نظرتو بگو. ببره عوض کنه. والا. دوره تعارف گذشت. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://chat.whatsapp.com/EPeJ7NSbvSfHtSyMzB3Nh6 گپ مخصوص بانوان ابتدا وارد لینک بالا میشین ویس م ...

بسه دیگه خجالت بکش

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

آیا ما محکومیم هر تاپیکی میریم

پستهای تبلبع این کاربر رو ببینیم؟

لطفا بهش تدکر بدید 

کاربرها براش تاپیک هم زدن ولی وا نمیده😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه نگهش دار یبارم جلوش بپوش به هر حال ایشون کادو خریدن حالا شاید سلیقشون باشما فرق داشتع باشه

نه عزیزم به سلیقه نیس یه چیزی خریده که دور داد میزنه ۵تومنم نمی ارزه ولی من برای کادوی تولدش یه شال خریدم ۷۰ تومن ولی این اصلا ارزش نداد اشکال نداره یاد گرفتم دیگه براشون کادو نگیرم

خدایاشکرت ❤

به هر حال اون کادو خرید حتی اگه باب میلت هم نباشه نمیخواد کاری کنی که بفهمه بذارش تو کمدت ولی نمیخواد هیچ استفاده ای ازش بکنی والا زن دایی منم مثلا برا قبولیم تو دانشگاه اومد تا یه هدیه برام اورده بازش کردم دیدم که یه شلوارکه ولی معلوم بود کهنه هست و یه دکمه داشت که اصلا مال خودش نبود خیلی خورد تو ذوقم ولی ازش خیلی تشکر کردم نمیخواد کاری کنی عزیزم

کلا مدل شوهرها همینه خودت وناراحت نکن. ی پیراهن زپرتی خواهرشوهرم بهش داده مثل چی همش همونومیپوشه اونوقت لباس بافت بهاره پاییزه خیلی قشنگ خواهرم ازترکیه آورده ی بارم نپوشیده . خودت وحرص نده.

خلایق هر چ لایق

عشقم همسر م♥♥

واقعا تعجب میکنم از بعضی از خانوما ...

خب هدیه داده . چرا دستگیره کنی یا به عنوان پارچه واسه گردگیری استفاده کنی ؟؟؟

بزارش تو کمدت بمونه و استفاده نکن .

حتما باید نشون بدین ک خوشتون نیومده ؟؟؟😐😐😐

عجب روز خوبی 🥳

مادرشوهرمم برای عید همراه انگشتر یه روسری برام هدیه اورد خودش انتخاب کرده بوداصلن خوشگل نیس حیفم اومدبندازمش دورچون باپول همسرم خریده همینجوری توکمده ولی برم خونه خودم مطمئناباهاش گردگیری میکنم!👿👿👿

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
چه حرکت زشتی استاتر  بزار تو کمدت باشه

چه زشتی داره چطور خانواده ی من برای همسرم چیزی میگیرن بااینکه خداشاهده بهترینشو میگرن ولی خیلی هاشو نمیپوشه بعضی هاشم کادو میده حالا که یه روسری آشغال خواهرش برام اورده من بپوشم 

خدایاشکرت ❤