2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفتههههه😔😔😔😭😭😭

232 بازدید | 16 پست

دلم میخواد انقدر گریه کنم که تموم شم دیگه 

خسته شدم از همه چی 

کاش نبودم هیچوقت دیگه تحمل هیچی رو ندارم هیچی دلمو خوش نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب همینو خواستمدارم گریه میکنمنه حوصله زندگی دارم نه مردن من خیلی خستم واقعا

دلتنگ کسی هستی؟

میدونم سخته ولی بذاربهت بگم که ما همیشه عاشق ذهنیت خودمون میشیم من یه نفرو تو دهن خودم خیلی بزرگ کرده بودم تا واقعیت های زندگیشو فهمیدم دلم واسه خودم شکست که عاشق یه شخصیتی شده بودم که هیچوقت وجود نداشت💔💔💔💔

دلتنگ کسی هستی؟میدونم سخته ولی بذاربهت بگم که ما همیشه عاشق ذهنیت خودمون میشیم من یه نفرو تو دهن خود ...

اره 😔 دلتنگ کسیم که هیچوقت نمیتونم بهش برسم خیلی سخته چون یروزایی همه زندگیمونو با هم تصور میکردیم

یعنی چی؟ چی ازش فهمیدی؟ اگه دوس داری بگو

اره 😔 دلتنگ کسیم که هیچوقت نمیتونم بهش برسم خیلی سخته چون یروزایی همه زندگیمونو با هم تصور میکردیمی ...

منم از این اشتباها زیاد کردم ازدواجم لحظات خوب و تمام ایندمو با اون تصور کردم 

اصلا آدمی نبود که من فکر میکردم خانوادش اصلا خوب نبودن با هیچکی ارتباط نداشتن و این هم از سر تنهایی اومده بود با من خیلی دلم شکست واسه خودم و اون همه دوست داشتن خالص 💔

اره 😔 دلتنگ کسیم که هیچوقت نمیتونم بهش برسم خیلی سخته چون یروزایی همه زندگیمونو با هم تصور میکردیمی ...

بشدت پیشنهاد میکنم بری بشناسیش نمیگم باهاش بری تو رابطه از دور ببین چجوری آدمیه 

و اینکه من بعد کلی خورد شدم فهمیدم این جمله که میگن هیچ کس کامل نیست و ارزش یه قطره اشک ندارن بشدت واقعیه کاش خدا یه راهی رو واسمون باز کنه

منم از این اشتباها زیاد کردم ازدواجم لحظات خوب و تمام ایندمو با اون تصور کردم اصلا آدمی نبود که من ف ...

میدونی منم به این نتیجه رسیدم که رابطه منم بهتر شد تموم شد ولی دلم تنگ میشه برای خاطراتمون ارزوهامون حتی خنده های از ته دلم وقتی اون کنارم بود

میدونی منم به این نتیجه رسیدم که رابطه منم بهتر شد تموم شد ولی دلم تنگ میشه برای خاطراتمون ارزوهامون ...

انشالا خدا یه معجزه ای تو زندگیت بیاره 

ولی کافیه یه مدت باهاش بیشتر بمونی تا چهره واقعیشو ببینی🥲💔💔💔💔💔

خیلی دلم گریه میخواد که هر چی آدم افسرده و تنهاست به من میوفته خیلی غم تو دلمه که هیچ امیدی به آینده ندارم