2777
2789

پارسال اومدیم ایرانشهر بعد اتفاقی رفتیم خونه یه بنده خدایی یه غذا خوردیم ب اسم بریانی الان هوس کردم میشه هر کی بلده با جزئیات کمکم کنه بپزم

خوش اومدی نازمامان.😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگرفتم 

پیاز زیاد ریز کن چو بریانی پیاز زیاد میخاد

بعد پیاز با روغن تفت بده ده دقیقه.مرغ ب اندازه دلخواه بریز با ی ذره زردچوبه بهم بزن در قابلمه ببند.گوجه فرنگی دوتا رنده کن بعد بیست دقیقه ب مرغ اضافه کن بهم بزن مخلفات رو بعد ده دقیقه ادویه مخصوص بریانی با نمک زردچوبه ی مدل ادویه ک داری بریز در قابلمه ببند تا وقتی خورشت خوب جا بیفته آب اضافه نکن .خورشت بریانی باید غلیظ باشه.بعد برنج آبکش کردی . لابرنجی میکنی خورشت با برنج .یکم زعفرون. روغن میزنی میزاری رو دم

امیدوارم از توضیحاتم خوب متوجه شده باشی 

اگ جای گیر کردی بازم توضیح میدم  

پیاز زیاد ریز کن چو بریانی پیاز زیاد میخاد بعد پیاز با روغن تفت بده ده دقیقه.مرغ ب اندازه دلخواه بر ...

عزیزم ادویه اشو نمیدونی خودت اینجانتونستم پیداکنم

خوش اومدی نازمامان.😊
عزیزم ادویه اشو نمیدونی خودت اینجانتونستم پیداکنم

بزن نت ادویه مخصوص بریانی برات عکس میاره اگ نبود اشکال نداره.بجا این ادویه دو مدل ادویه ک دم دستت هس بریز.یکم سیر با فلفل سبز نیم کوب کن بریز.

بزن نت ادویه مخصوص بریانی برات عکس میاره اگ نبود اشکال نداره.بجا این ادویه دو مدل ادویه ک دم دستت هس ...

آخه اون ادویه برگ یه درخت بود ک تو خود بلوچستان هست با هل سیاه وبقیشو نمیدونم میخوام اون ادویه رو بفهمم چیه

خوش اومدی نازمامان.😊
آخه اون ادویه برگ یه درخت بود ک تو خود بلوچستان هست با هل سیاه وبقیشو نمیدونم میخوام اون ادویه رو بف ...

آها اون ادویه  گوشتی بلوچستان بش میگن . مخلوط تخم گشنیز هل زیره همی برگ درخت ...

آها اون ادویه  گوشتی بلوچستان بش میگن . مخلوط تخم گشنیز هل زیره همی برگ درخت ...

برگ درخت چی گلم...

اگه بدونی سه سال پیش مهمون بودیم اونجا خوردم روم نشد بپرسم ازشون ولی دربدردنبال ادویه اش بودم

خوش اومدی نازمامان.😊
برگ درخت چی گلم... اگه بدونی سه سال پیش مهمون بودیم اونجا خوردم روم نشد بپرسم ازشون ولی در ...

والا دقیق نمیدونم برگ درخت چیه.من چابهار هستم همه مخلوط با هم قاطی هستن میگیرم آماده از ادویه فروشی ها.اگ میخای پیج ادویه فروشی میدم سفارش بده پیج معتبر

والا دقیق نمیدونم برگ درخت چیه.من چابهار هستم همه مخلوط با هم قاطی هستن میگیرم آماده از ادویه فروشی ...

آخی من چقدر دلم تنگ شده برای دریا و اونجا.خوش باشی عزیزم.

هم اینکه من اینستا ندارم و هم اینکه من معمولا ادویه آسیاب شده نمیگیرم خودم میگیرم میارم خونه آسیاب میکنم

دست گلت دردنکنه مهربونم

خوش اومدی نازمامان.😊
آخه اون ادویه برگ یه درخت بود ک تو خود بلوچستان هست با هل سیاه وبقیشو نمیدونم میخوام اون ادویه رو بف ...

برگ بو .

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..