2777
2789
عنوان

گوشی میخام 😭😭😭😩

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 40 پست
من توی دانشگاه ندیدم کسی گوشی نداشته باشه،شما حتما چند سال پیش رفتین دانشگاه خبر ندارین، در ضمن من ن ...

چون شما ندیدی دلیلی بر عدم وجود نیست عزیزم.من دانشجو زیاد دیدم گوشی ساده دارن.کارشون راه می افته درسشون هم عالیه.عرض کردم گوشی میلیونی نه اینکه نداشته باشن.

وقتی مخالفت میکنن یا براشون سنگینه توان خرید ندارن یا کلا مخالفن.وقتی که در توانشون نباشه درک کردن فرزند از روی محبت و آگاهی قابل تحسینه.وگرنه بچه کوچیکه منم برای پستونک گریه میکنه.کسی درس خون باشه میخونه ، نیاز نیست حتما گوشی میلیونی و فلان داشته باشه.خیلی ها امکانات دارن یه درس میخوان بخونن حالشون بد میشه بعد همش توی فضای مجازی فعال هستن.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
حق داری، خب یه گوشی با قیمت معمولی بهشون بگو بخرن، یا اینم نمیخرن؟  برای درس و دانشگاهت گوشی لا ...

نمیخرن میگم بازم یه دلیل مسغره و .....

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواممم😭😭😭😂😂😂 ولی من شاید تا اخر این ماه دستم بیاد😜😜😝

دیوونه 😘😘😝😝😝😭😭😭😭

من هر چی بگم شما نمیشنوی عزیزم چون « فقط گوشی میخوای » . دیگه ۱۷ سال بزرگ حساب میشه ، کمی درک شرایط ...

ببخشید با چی درس میخونه پس؟؟

دوما هم شاید پسر شما کوچیکه ولی منی که درسام سنگینه و پشت کنکورم خب سخته دیگه 

گفت تبلت مال بچه هاست گفتم من تبلت دارم یعنی مال بچه ها نیست.از نیازهای اولیه ی دانشجو آگاهی داشتنه ...

من با تبلت داشتن مشکلی ندارم ولی خب وقتی رفتم دانشگاه واقعا پیش دوستام و استادام خجالت میکشم تبلت ب اون بزرگی رو دستم بگیرم 

تقریبا قیمتش چندع؟؟

۳۵۰۰

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چون شما ندیدی دلیلی بر عدم وجود نیست عزیزم.من دانشجو زیاد دیدم گوشی ساده دارن.کارشون راه می افته درس ...

اخه من گوشی میلیونی نمیخام ک بخدا  به همون تبلتم راضی بودم ولی نمیخرن من اومدم راهنمایی خواستم از شماها ولی خب حیف ...

چون شما ندیدی دلیلی بر عدم وجود نیست عزیزم.من دانشجو زیاد دیدم گوشی ساده دارن.کارشون راه می افته درس ...

خب اینم حرفیه ولی شما بگو میتونی با یه لپ تاب ساده درس بخونی اونم پشت کنکور نه ویس باز میشه نه ویس میتونیم بدیم نه پخش زنه میاد نه چیزی  نه عکس بتونی بگیری ؟؟ حتی ی بچه دبستانی هم کارش سخت میشه نمیدونم چیکار کنم موندم 

اخه من گوشی میلیونی نمیخام ک بخدا  به همون تبلتم راضی بودم ولی نمیخرن من اومدم راهنمایی خواستم ...

بی خیال عزیزم،من درکت میکنم  بهتره یه نفرو واسطه کنی با پدر و مادرت حرف بزنه مثلا خواهر و برادر بزرگ‌تر یا حتی معلم هات، منم خیلی چیزا رو برام نمیخریدن ولی من هر طور شده راضی شون میکردم😐😂