2777
2789
عنوان

حقوق متوفی

454 بازدید | 19 پست

سلام

لطفا راهنمایی کنید چه طور بدون داشتن شناسنامه و کارت ملی پدرم که فوت شده و بازنشسته ارتش بوده از حقوق ایشون استفاده کنم

لطفا کسانی که به هر دلیلی مخالف هستن تو تاپیک نیان نظر بدن

@moshaver1373  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

اخه اگه مادرتون باشه ک به ایشون منتقل میشه حقوق شون

اما اگر نباشن هم ک باید مدارک خودتون و پدر مرحومتون باشه تا کارای انتقال انجام شه

اما جزییات نمیدونم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
میخوام کارهای طلاق رو انجام بدم ولی از اونجایی که مادرم بهم مدارک نمیده میخوام بدونم چه کاری باید بک ...

اصلا هیچ ربطی به حقوق مادرت نداره 

چرا بهت مدارک نمیده ؟؟

باید طلاقت ثبت محضری بشه بعد اقدام کنی 

ولی مدارک رو حتما میخوان

اخه اگه مادرتون باشه ک به ایشون منتقل میشه حقوق شون اما اگر نباشن هم ک باید مدارک خودتون و پدر مرحو ...

عزیزم حقوق نصف میشه 

گواهی انحصار رو دارم ولی تو سایت خوندم که شناسنامه و کارت ملی پدرم باید باشه من فقط کپیشو دارم

عزیزم حقوق نصف میشه  گواهی انحصار رو دارم ولی تو سایت خوندم که شناسنامه و کارت ملی پدرم باید ب ...

آها اما باید اصلش باشه..گم شده؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
برای اینکه حقوقش نصف میشه من طلاق بگیرم برای همین نمیده

من فکر میکردم نصف نمیشه 

اخه دختر دایی من طلاق گرفته رفت حقوق درست کرد برای خودش 

زنداییم که باهاش رفت 

ولی فکر نمیکنم حقوقش نصف بشه