2777
2789
عنوان

دیشب خوابشو دیدم خیلی تو خواب ناراحت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4716 بازدید | 785 پست
@نگار_1382    

خدارحمتش کنه 

من یه فاتحه الان میخونم براشون 🙏🏻🙏🏻

نه میل به آغاز و نه پایان دارم ، چندیست که مرده ام ولی جـان دارم..😔😔😔دوری کردن از بعضی آدما مثل گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه، نبودنشون باعث پیشرفت 😁😐و هیچ‌کس نبود که غم مرا از خنده هایم بفهمد.💔💔💔💔💔شـــــنیدے؟ مـــیـــگـــن بــادنـــیـاعـوضـــــت نــمـیـــکـنــم؟زر میــــــــزنـــنـــــ ! پـاش بـــیـــوفــتــهتــوروبـایـکـی کـه عکــس پــروفـایـلــشاز تــو بـهتره عوضت میکنن،🙄🙄😒😒😒😒
@dokhtareporteqali    

سلام عزیزم مرسی از تگ🍂🍊🌹

اخی 🥺🥺🥺

حتما قران میخونم براشون خدا رحمتشون کنه🧡🍂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرات هم واسش نمیدن

پس چه اولدهایی داره خیر نمیبینن یعنی چه من فاتحه میخونم شما خودت قران بخون فاتحه بخون خانمای نی نی سایت واقعا مهربون هستن هفته ای یکبار اقلا اینجا براش فاتحه درخواست کن  ببین چقدر پدربزرگتون شمارو دعا کنه

براش قرآن بخون،دعا بخون، خيرات تو دوران کرونا ماسک یا کیک و چیزی که بسته بندی باشه، بده، روحش شاد میشه و برات دعای خیر میکنه، دعای مرده در حق زنده ها ميگيره،من مشکل که پیدا میکنم ميرم سر مزار پدرم و پدر بزرگ م و خیرات میدم و مشکلم حل میشه، این یه حدیث از پيامبره،که دعای پدر و مادر فوت شده، در حق بچه‌ها شون ميگيره حتی آگه والدین جهنمی باشن و خیلی ها بعد از فوت والدین دچار عاق شون میشن چون یادی از اونها نمیکنن

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
خوندم عزیزم ، خدا رحمتشون کنه شما هم اگر میتونی مثلا یه چیزی براشون خیرات بده تا براشون فاتحه خونده ...

مرسی عزیزم لطف کردی.

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.

به خیریه در حد توانم کمکم کردم.

متاسفانه ما استانیم پدر بزرگم شهرستان خاک شدن و فعلن ورودی شهرها رو بستن

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
میترسن بخاطر کرونا نمیرن

خب با فاصله از سنگ وایسین 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
@بتوچ_عهه    

براش پنج تا صلوات فرستادم گلم💛

روحش شاد 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره