2777
2789
عنوان

دیشب خوابشو دیدم خیلی تو خواب ناراحت بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 785 پست

خدارحمتشون کنه

براش قران بخون 

منم براش یس میخونم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
تاپیک قبلیمو بخونی متوجه میشی. چند روز پیش بهشون گفتن پدرتون با دل شکسته از این دنیا رفت آه پدر بدت ...

جان روحشون شاد باز خوبه شماهستی خیرببینی اگر از سفره غذای اصافی خورده نون بریزی پرندگان بخورن بقدری ثواب داره برای حیوانهای بی زبون اصافه غداتون بریزی همون خیرات حساب میشه اصل نییت مهمه عزیز  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم لطف کردی. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه. به خیریه در حد توانم کمکم کردم. متاسفانه ما اس ...

خواهش میکنم عزیزم

خیلی ممنونم 

عیب نداره ان شاالله سلامت باشید ، حالا بعدا هر موقع تونستید برید

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت