2777
2789

تاپیکم ببرین توپربازدیدا. من بلدنیستم. کمک کنین تابادعاهاتون پدرم شفاپیداکنه. برای شفاش آیت الکرسی هدیه به امام رضابخونین😭😭😭😭😭😭😭😭😭من بی مادردعاکنین نذارین بی باباهم بشم

ینی چی انقد قسم دادن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

ان شأالله حاجت روا باشی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی انقد قسم دادن 

گاهی آدم اینقدر به دعا و کمک نیاز داره که اینا رو میگه حالا گیر نده دعا کن

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ینی چی انقد قسم دادن 

متاسفم دوستم. من اولین باراینجابعد4 سال تاپیک زدم چون به دعاهای دوستان اینجانیازمندم برای شفای پدرم اگه دوستندارین برام نخونین ولی بااین حرفاتون دلشکستمه بیشترنشکونین. انتظارهمچین برخوردی نداشتم. چون حال من نمیفهمین

متاسفم دوستم. من اولین باراینجابعد4 سال تاپیک زدم چون به دعاهای دوستان اینجانیازمندم برای شفای پدرم ...

عزیزم من خوندم انشالله که خداشفابده پدرتو🤲🌷

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
ذهنتودرگیراین حرفهانکن...دعا کن انرژی مثبت...خوب میشن..

عزیزم خیلی دلم شکست من بچه بودم مادرم ازدست دادم حالابرام سخت پدرمم😭😭😭😭. خدابه دلت وحاجتت نگاه کنه ان شاا..