2777
2789
عنوان

توروصاحب الزمان بیاین برای بابام دعاکنین همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست

دعای استجابت دعا بخون 

اینطوری شروع میشه الهی کَیف ادعوک و انا انا...........

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

شیخ کفعمی در کتاب «بلدالامین» از حضرت زین‌العابدین(علیه‌السلام) دعایی نقل کرده و فرموده: این دعا را مقاتل بن سلیمان از آن حضرت روایت کرده و گفته: هرکه این دعا را «صد مرتبه» بخواند و دعایش اجابت نشود پس مقاتل را لعنت کند؛

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَدْعُوكَ فَتَسْتَجِيبَ لِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِى، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِى ؟

إِلٰهِى فَكَما فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسىٰ عَلَيْهِ السَّلامُ وَنَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تُنَجِّيَنِى مِمَّا أَنَا فِيهِ وَتُفَرِّجَ عَنِّى فَرَجاً عاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.

بزنم اینترنت دعای استجابت دعا؟ 

همینجا برات فرستادم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌جانب او زاری کنم تا به من مهر آورد

خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو درخواست می‌کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان

إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟ إِلٰهِى ...

الهی هرچه ازخدامیخای بهت بده به حق دلشکستم. دوشب خواب به چشمون نیومده ازبس گریه کردم چشام بازنمیشه. دکتراگفتن فقط معجزه ودعاکمکش میکنه. منم گفتم بیام اینجابگم دوستان زیادهستن براش دعاکنن بادل پاکشون

مشکل شون چیه 

اگه دوست داری بگو

الهی هرچه ازخدامیخای بهت بده به حق دلشکستم. دوشب خواب به چشمون نیومده ازبس گریه کردم چشام بازنمیشه. ...

۱۰۰ بار بخونید

سلام ایت الکرسی خوندم عزیزم.ان شالله به حق آقا مام رضا علیه السلام.پدر عزیزتون به زودی زود شفا بگیرن.شما هم واسه شفای پدر من دعا کنید لطفا

خداوندا به حق آقا امام زمان ظهورشون رو نزدیک کن.همه مریضا رو شفا بده.دوستان اگر تونستید یه صلوات به نیت دلم بفرستید
مشکل شون چیه  اگه دوست داری بگو

نمیدونیم دقیقشه ولی تست کروناداده منفی ولی گفتن احتمالاانسداد رده داشته پاره شده عفونت زده به کل بدن. دیروزیه لحظه حالش بدش که مجبورشدن دکترا احیاش کنن. الان بیهوش ضریب هوشیش آمدپایین😭😭😭😭

سلام ایت الکرسی خوندم عزیزم.ان شالله به حق آقا مام رضا علیه السلام.پدر عزیزتون به زودی زود شفا بگیرن ...

چشم عزیزم. ان شاا.. لایق باشم حتما. ان شاا.. شماهم شفای پدرعزیزت ازصاحب الزمان بگیری بحق خودش

نمیدونیم دقیقشه ولی تست کروناداده منفی ولی گفتن احتمالاانسداد رده داشته پاره شده عفونت زده به کل بدن ...

از خدا می‌خوام عاقبت بخیر بشی