2777
2789
عنوان

باحال‌ترین سوتی که دادین...😅

1048 بازدید | 51 پست

من خودم مریض بودم یکی از دوستای خانوادگی بهم زنگ زد برا احوالپرسی گفت: آخه مریض شدی الهی بمیرم برات منم گفتم ان‌شاءالله😐😐

یعنی تا چند ماه هر جا میدیدمش فرار میکردم ازش .کلی هم رودروایستی داشتم باهاش 

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه واتساپ  خانما فقط نی نی سایت https://chat.whatsapp.com/FhnSM3tER5aFKJGwhPKnXq

میدونستین گروه زدن و دعوت کردنش اینجا ممنوعه؟🤔

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
😂😂😂😂من زنگ زدم  آژانس جلو ۶۰ نفر ادم گفتم لطفا ی اژانس بفرستید برام 😐🙆‍♀️

من همیشه همینو میگم مگه چیه؟😐😶

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

ی همسایه داریم همیشه واسه شوهرش نذری میاره

بعد یبار شیرینی و میوه آورد 

منم اصن نگاه نکردم ببینم چیه طبق معمول گفتم مرسی حاج خانوم فاتحشو میفرستم 

چنان اخم کرد گفت عروسی دخترمه

بعدم رفت

مرررردم از خجالت

بعد 1 سال میبینمش راهمو کج میکنم چشم تو چشم نشم

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

ترکوندیش که😂😂😂😂😂😂😂😂

من مادرهمسرم یخچال خریده بود به همسرگفتم آوردنش؟گفت اره گفتم مبارکه به سلامتی گفت موقع بردن داخل خونه یه ضربه خورد یه کوچولو تو رفت خیلی کم گفتم وااای خاک برسرشون کنم بی عرضه ها مگه چجوری بردن تو؟گفت من و داداشم بردیم تو😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

فکرکرده بودم کارگر برده.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛