2777
2789
عنوان

باحال‌ترین سوتی که دادین...😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی ک نمیشه گفت ولی من یبار رفتم دکتر زنان سوالام هی یادم میرفت تصمیم گرفتم سریه بعد همه رو تو کاغذ بنویسم بدم به دکتر قشنگ عین یه نامه نوشتم و دادم دست دکتر اونم داشت میخوند و دارو مینوشت ینی فک کنم فکر کرد من لالم یادم میاد خیلی خجالت میکشم

ترکوندیش که😂😂😂😂😂😂😂😂 من مادرهمسرم یخچال خریده بود به همسرگفتم آوردنش؟گفت اره گفتم مبارکه به ...

وای 😂😂😂😂من زیاد همچین سوتی‌هایی دادم ، بدترش اینه هی میخوای درستش کنه بدتر خرابش میکنی

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....
نباید می گفت 😶

واقعا👍👍👍

خودشم بعدش خندش گرفت🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂گفتم از اول بگو دیگه🤦‍♀️😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

پسر عموم کیف پولش جیب جلوی شلوارش بود با چش اشاره کردم اونجا چرا باد کرده، وای بدبخت سرخ شد تا سرش و بیاره پایین ببینه چی میگم همه ترکیدن از خنده و من مردم از خجالت یکی نیس بگه به تو چه اخه😑😂

بگو دیگه

نامزدبودیم شوهرم سربازبوداومده بودخونمون دندونش روهم کشیده بودبراش سوپ درست کرده بودم. همون شب کل طایفه پذیم هم مهمونمون بودن وبابام جوجه درست کرده بودسرسفره بابام هی ب شوهرم اصرارمیکردکه کباب بخورشوهرم میگفت نه ممنون همین سوپ میخورم منم یهوبلندگفتم خب حالاک اصرارمیکنن سینه بخورسینه نرمه. حالاهمه ساااااکت. یهودیدم دخترعموهام ک هرکدوم ازخنده غش کردن بابامم ی اخم کردویه چپ انداخت بهم عموم هم ک زیرلب میخندید. کلابه فنارفتم اون شب

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
وای 😂😂😂😂من زیاد همچین سوتی‌هایی دادم ، بدترش اینه هی میخوای درستش کنه بدتر خرابش میکنی

دقیقا😂😂😂😂

یبارم همسرم داشت درباره داداشش و دوست داداشش چیزی تعریف میکرد منم دقیق حواسم نبود به حرفش یهو گفتم دیگه خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد🤦‍♀️بعد گفتم منظورم چیزه یعنی دوستش خیلی خره🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛