2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون گفتن که دیگه....

1362 بازدید | 72 پست

که دیگه پوشک نمیخرن؟بر باعث و بانیش لعنت

شوهرم گفته دیگه پوشک نمیخره منم وسواس دارم میددنم از کهنه استفاده کنم میشه سوهان روحم 

چیکار کنم؟

یکی دوبار ببینه بچه میسوزه اذیته از شکمش میزنه پوشک میخره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه پوشكي ندارم

ولي شوهرم عمرا اين حرفو هم نميگه 

چون براش شير خشك و پوشك وظيفه بود 

دو سال كامل شير خشك خريد سه سال كامل هم بهترين مارك پوشك رو

همون موقع هم گرون بود 

بچه تون‌چند وقتشه، واقعا اگه قراره عذاب بکشی با پس انداز خودت یا فروش طلا پوشک بخر ،هیچی مهمتر از آرامش نیست، بعدم چرادنمیخره هر چقدر گرون بالخره مسولیت بچه گردنشه،از الان‌تا آخر عمر تو این‌مملکت گل و بلبل ،نمیشه هر روز یه چیزی گرون شد آدم بچه شو تحریم کته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

زن های این دوره چقدر پرتوقع اند . والا من دو تا بچه رو با کهنه بزرگ کردم . البته یکبار هم با دست نشستم انداختم ماشین با دمای ۷۰ درجه . هر چی هست رو پودر میکنه میشوره میبره . لباسشویی معمولی نه کهنه شور

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
بچه ها بچم چهار ماه دیگه سه ساله میشه اما اصلا همکاری نمیکنه برای دسشویی رفتن منم با مشاور حرف زدم گ ...

خب دیگه من فکر کردم نوزاد هستش

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

من پسرم ۲/۵ سالشه

هنوز موفق نشدم از پوشک بگیرمش

تا الان مولفیکس میذاشتم 

شوهرم هرجا رفته گیر نیومده 

از اخذ کفتم هرچی بود بگیر 

رفته مای بیبی گرفته روش رده ۶۷ با احتساب تخفیف ۵۴)((( اینا همه درج شده رو کالا)؛؛)

بعدشوهرم خریده بسته ای ۱۰۰ 

تازه ما وضعمون خوبه 

ما دولت که هرچی میخواد مردم رو تحت فشار میذاره 

مردممون هم به خودشون رحم نمیکنن