2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری که سه سال کوچک تره

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داييم و پسر خالم از زنشون ٣ سال كوچيكترن. زندگي خوبي هم دارن. خيلي وقته ازدواج كردن. اگر از نظر ع ...

اره عمه خودمم سه سال کوچیک تره از شوهرش ولی عاشق هم ان الانم سه تا بجه دارن شوهره لام تا کام رو حرف زنش حرفنمیزنه

چطوری باهم آشنا شدین ؟

یه گروه مجازی تو شهرمون 

من اصلاااا قصد نداشتم این سینگل بودنمو کنار بذارم تنهایی حال میکردم 

اما خودش اومد سمتم و دروغ گفت سنشو الانم وابسته شده

اره عمه خودمم سه سال کوچیک تره از شوهرش ولی عاشق هم ان الانم سه تا بجه دارن شوهره لام تا کام رو حرف ...

خوشبخت بشن. 

گاهي سني عقلي مهمه نه حتما سن ژنتيكي 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نمیدونم بخدا گیر کردم

از اول از همه بهتره و بايد خانواده ها در جريان باشن. دوم از مشاور كمك بگيريد. 

چون سن هردوتون كمه. ممكنه دچار يه دوست داشتن لحظه اي و زود گذر شده باشيد

از اول از همه بهتره و بايد خانواده ها در جريان باشن. دوم از مشاور كمك بگيريد. چون سن هردوتون كمه. مم ...

من میتونم فراموشش کنم تو زندگیم غم زیاد داشتم این چیزی نیست 

اما اون.... ـ

خیلی وابستس

میگه میخوامت و فلان

من میتونم فراموشش کنم تو زندگیم غم زیاد داشتم این چیزی نیست اما اون.... ـخیلی وابستسمیگه میخوامت و ف ...

الان تو مسووليت داري در قبال وايستگي اي كه براي اون ايجاد شده. نبايد سرسري بگيري. اگر هم نميخوايش بايد درست ردش كني

الان تو مسووليت داري در قبال وايستگي اي كه براي اون ايجاد شده. نبايد سرسري بگيري. اگر هم نميخوايش با ...

خب من که نمیدونستم اینقد ازم کوچیک تره اشتباه من چیه 

بهشم گفتم من دوست ندارم همسرم ازم کوچیگ تر باشه مسخره خاص و عام باشم اما میگه به هیچکس نمیگیم ازت کوچیک ترم و این حرفاا خیلی اصرار میکنه بمونم 24ساعت درحال قربون بلا رفتنمه

م ی چیزی بگم... ما لریم لرا خیلی زود به پختکی عقلی میرسن پسراشون امار طلاق توشون بشدت پایینه و خیلی ...

استان لرستان رتبه ۱۵در طلاق رو دارد یعنی وسط / پختگی هم نوشتم  باید شناخت طرف / یکی میبینی موفق میشه یکی نه باید نسبت به هم شناخت خوبی پیدا کنند 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
استان لرستان رتبه ۱۵در طلاق رو دارد یعنی وسط / پختگی هم نوشتم باید شناخت طرف / یکی میبینی موفق میشه ...

عزیزم من لرستانی نیستم خوزستانی ام بختیاری ام فرق داریم بیشتر لرستانی ها لک هستن 

استان لرستان رتبه ۱۵در طلاق رو دارد یعنی وسط / پختگی هم نوشتم باید شناخت طرف / یکی میبینی موفق میشه ...

اره ولی من میکم میترسم بهش فرصت بدم بعد بچه بازی کنه اعصابمو خورد کنه