2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل طبیعی

هر راهی بگین رفتیم .عسل رو امتحان نکردیم راستش شنیدم ولی چون پمادای گرون قیمت و دکتر فایده نداشت گفتم عسل هم بی فایدست .شما تجربه دارین 

خدایا شکرت🙏

بستگی داره تو چه مرحله ای باشه عزیزم اگه خیلی داغونه که باید بره اتاق عمل و تخلیه بشه،هر عسلی که نمیشه باید حتما طبیعی باشه،ببین آفتابم خوبه زخماشو آفتاب بدین تا حدودی خشک میکنه لعنتی بد دردیه درکت میکنم مادربزرگمم بهش دچار بود

این نیز بگذرد  
بستگی داره تو چه مرحله ای باشه عزیزم اگه خیلی داغونه که باید بره اتاق عمل و تخلیه بشه،هر عسلی که نمی ...

اتاق عمل هم رفته ولی دوباره از اونجایی ک زخم بوده .بخیه ها جواب داده 😔

خدایا شکرت🙏
خوب شد ؟

خدا بیامرزه همه امواتو فوت شدن زخماشم بود تا اخرش متاسفانه ولی خوب هی جابه جا کنید بیمارتونو اولین نکتش اینه که فشارو از رو زخم برداری اگه آب میده دایم خشک کنین 

این نیز بگذرد  
عزیزم عسل طبیعی و همم اینک چراغ مطالعه  چراغ مطالعه رو روشن کنین درس مقابله زخم بستر قرار بدین ...

باور کنید با سشوار خشک هم میکنیم و حتی اتاق عمل هم رفت ولی دوباره از اونجایی ک زخم بوده بخیه باز شده ..چون حرکت نداره خیلی سخت خیلی سخت هست وضعیتش

خدایا شکرت🙏