2777
2789
باور کنید با سشوار خشک هم میکنیم و حتی اتاق عمل هم رفت ولی دوباره از اونجایی ک زخم بوده بخیه باز شده ...

متاسفانه این اتفاق برا داداش من افتاده بود زخم بستر داش هرراهی رو رفتیم اصننن فایده نداش جز راه اخری چراغ مطالعه روزی ۵ یا ۶ ساعت اینا خداروشکر خب شد...با سشوار هم سخت میشه ک مدام دستت بگیری و همم اینک کامل نمیتونه خشک کنه 

خدا بیامرزه همه امواتو فوت شدن زخماشم بود تا اخرش متاسفانه ولی خوب هی جابه جا کنید بیمارتونو اولین ن ...

خدا بیامرزدش .بله متاسفانه چون حرکت ندارن تموم این کار رو انجام میدیم ما هم و فک کنم باید مدارا کرد 😔

خدایا شکرت🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این اتفاق برا داداش من افتاده بود زخم بستر داش هرراهی رو رفتیم اصننن فایده نداش جز راه اخری ...

ببخشین داداش شما جون بود ؟ یا اینکه حرکت میتونست بکنه اون مدتی ک بیمار بودن ؟

خدایا شکرت🙏

انشاءالله هرچه زودتر بیمارتون سلامت بشن

یه چسب هایی هست به اسم کامفیلد برای زخم بستر ، لوازم پزشکی ها دارن.استفاده کنید خوب میشن. الیته خواستین تهیه کنید ، مقدار و نوع زخم رو بگید راهنمایی تون می کنند

خوب نشد؟ تشکش مواجه؟

ن چون حتی از این پهلو به اون پهلو نمیتونه بشه ۹ ماهه داریم رو این زخما کار میکنیم همه راهی هم رفتیم ولی نمیشه .بله مواجه.‌.

خدایا شکرت🙏
سلام چرا پدرتون زخم شده بودن؟سکته کرده بودن بعد از زخمه چقد وقت بعدش فوت شدن

سلام .ن عزیزم  پدر من مشگل پارکینسون داشتن چندین سال مریض بودن دیگه این اواخر ک هم سنش رفته بود و کار افتاده شده بود 

دیگه نتونست راه بره ی شیش هفت ماهی تو تخت بود اون مدت ک دیگه راه نرفت زخم شدو چند ماه بعدشم فوت شدن

زخم بستر ک باعث فوت نمیشه اگه طرف راه بیوفته زخماشم خوب میشه ولی پدر من چون کهولت سن داشتن متاسفانه دیگه راه نرفت و روز به روز زخماش بدتر شد تا رسید به استخونش 

ما عمل جراحی هم کردیم یکی از زخماش رو ولی خوب ک نشد هیچ یک ماه بعدشم فوت شدن ..زخم بستر خیلی مراقبت میخواد ما تنها کاری ک تونستیم بکنیم اینکه نذاشتیم فقط عفونت کنه زخماش هر روز شستشو و کلی کارهای دیگه 

خیلی اون زخمای لعنتی هم خودمون رو عذاب داد هم پدرم رو 

خدایا شکرت🙏