2777
2789

آخ یاد آلا افتادم🥺

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلا کیه؟ تاپیک داشت؟ بگو خاهشا

۱۵ماهش بود فوت کرد یه نوع متابولیک نادر داشت کاربریش مامان_آلا۲۰۱۸بود

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
سلام عزیزم.میشه شمابیای از بچت بگی؟؟؟از احوالش؟؟؟تواناییش؟؟مشکلاتش،؟؟

پسر من هفته ۳۹ سزارین با وزن و همه چیز خوب متولد شد..

از روز سوم دیدم ناارومه..تو خواب میلرزید..زردیش رفت بالا و بستری شد..الان حدود ۵ ماهشه..گردنش سفت نشده..داروی لوبل میخوره از همون اول...مشکوک ب بیماری متابولیکه..جوابش از المان باید بیاد..متابولیک مقدماتی اش منفی بود..تمام ازمایشات سونو ام ار ای نوارمعز خوب بودن..اما شل و وله..لبخند درست نمیزنه..

پسر من هفته ۳۹ سزارین با وزن و همه چیز خوب متولد شد.. از روز سوم دیدم ناارومه..تو خواب میلرزید..زرد ...

پسر من هفته ۴۱باسزارین بدنیااومدهمه چیزش خوب بودباهوشیاری بالاذهنش قوی بودتاتوسه ماهگی فهمیدم بابچه های دیگه فرق داره گردن نمیگیره وشله هیچ دکتری قبول نمیکردش ومیگفتن تاچهارماهگی بایدصبرکردهمه آزمایشاش خوب بودسی تی،الدولازهمه خوب بودتاآزمایش ژنتیک دادیم آلمان هنوجواب نیومده بچم برج سه به علت تب شدیدوکاهش اکسیژن رسانی به مغزفوت شدتوده ماهگی😭😭

به حکمتش دل بسپار!!!!
پسر من هفته ۴۱باسزارین بدنیااومدهمه چیزش خوب بودباهوشیاری بالاذهنش قوی بودتاتوسه ماهگی فهمیدم بابچه ...

علتش مشخص شند؟ مشخصاتش چیابود؟چراتشنج کرد

پسر من هفته ۴۱باسزارین بدنیااومدهمه چیزش خوب بودباهوشیاری بالاذهنش قوی بودتاتوسه ماهگی فهمیدم بابچه ...

وای خدا ..😢😭😭😭😭

عزیزم خیلی متاسفم ...الهی تنتون سالم باشه ...خیلی ناراحت شدم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خدا صبرت بده  

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی