2777
2789

بچه ها چیکار میکنید از چه راهی دستتون تو جیب خودتونه نمیتونم فروشندا بشم چون تو شهر کوچیکم اینجا هرکی یه مغآزه داغون زده ک خودش مغازه داره اینجا مانتو فروشی اصلا نداره ب شوهرم‌میگم یکی بزنیم قبول نمیکنه ک مغازه بزنیم بنظرتون چیکاری میتونم بکنم از شغلای خانگی بگید

چی‌بگم والا😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دستگاهش رو داشته باشی و بلد باشی خوب میشه باید مراقب باشی هوا نگیره من بلد نیستم البته اینو شنید ...

میرم کلاس ولی میترسم برم کلاس هزینه کنم انوقت مشتری نباشه بخاطر گرونی گوشت و مرغ

چی‌بگم والا😑

آنلاین بفروش تو شهرتون.

کسی هم خواست یا کارمند بگیر یا خودتون ببرید پرو کنن و تحویل بگیرید

دیجی استایل میاره چیزی که سفارش میدی. دستت می مونه فکر کنم تا ۲۴ ساعت وقت داری تماس بگیری بگی نمی خوای.میان می برن. حالا شما بیزینست کوچیک هست و شهر کچیک.ببر ولی همون موقع پرو کنن و تحویل بگیر یا بفروش.

شاید جواب داد برات.

مخصوصا تو کرونا.

فقط می مونه تبلیغاتتون که بنر سطح شهر باشی یا تراکت یا شروع از اقوام و معرفی فرد امین 

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

برای بیزینس آنلاین هم معمولا ۴۰ درصد از سودت باید خرج تبلیغاتت بشه برای فروش بیشتر.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

من ک تو فکر این افتادم نقاشی بکشم بفروشم فعلا به اطرافیانم میفروشم تا به اینو اون معرفیم کنن بعد تو اینستا 

میتونی فینگر فود و کیک خونگی درست کنی اگه مثلا تو خانوادتون برا مهمونیا اینجور چیزا دارن ازت میخرن  بعد بهم دیگه معرفیت میکنن فروشت بیشتر میشه بعد تو اینستا اگه یکم فالورات بره بالا میتونی راحتتر  بفروشی 

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!