2777
2789

پدرم سه روزه فقط میگه گلوم میخاره و سرفه شاید یدونه در طول شب کووید مثبته تست داده الان قضیه چیه ینی خفیفه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مراقبه پدرتون باشید مخصوصا اگه بیماری ضمینه ای داره حتما اکسیژنه خونشو همش چک کنید 

چجوری چک کنم خواهرم فعلا هیچیش نیست اصن مینوام بدونم با وجود دیابتش ممکنه خفیف باشه؟هرجور حساب میکنم بعد سه روز باید سرفه مداوم شه  اگر شدیده

چجوری چک کنم خواهرم فعلا هیچیش نیست اصن مینوام بدونم با وجود دیابتش ممکنه خفیف باشه؟هرجور حساب میکنم ...

دستگاه اکسیژنه خون 280 تومنه

خدایی نکرده اگه حالش بد شد حتماااا ببرینش دکتر، الان یه آمپول ایی هست توی بیمارستان میزنن دونه 6 تومنه مخصوصه کسایی که حالشون بد میشه، من خیلیا رو دیدم این آمپول زدن و خوب شدن

فقط از بیمارستان اصلا نترسید، بیمارستان خوب ببرید