2777
2789
کی مشهده بگه ی راه خوب دارم 

من.۶۰ کیلو ام.دلم میخواد ۵۴ یا ۵۵ باشم.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از جمعست تو رژیمم کالری شماری ولی خوب هنوز بلد نیستمش

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
۱۱۰😔

یکم دیگه بخوری چاق شی میتونی بری معدتو رایگان عمل کنی برداری ها

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
حالا به ما که نیستیم نمیگی 

چرا عزیزم من مشهدم اینجاییم ک میگم مشهده ولی اینرنتی میتونی سفارش بدی گن خاتون تبلیع نمیکنم مامانم از ماه پیش ۸ سانت کم کرده دور شکمش گروهشو دارم خواستی درخاست بده بهت بدم تضمینیه میگن تو ۶ ماه لاغر میشی ۱۰۰ درصد

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
من.۶۰ کیلو ام.دلم میخواد ۵۴ یا ۵۵ باشم.

نوشتم بخون 

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
عه جدی رایگان؟؟؟؟؟

اره یادم نیست کدوم بیمارستانه ولی اسم نویسی میکنی میری تو نوبت اگه ۴۰ کیلو اضافه وزن داشته باشی رایگان برمیدارن معدتو