من ۱۷ سالمه ۱۶۸ قدمه وزنم ۷۶ هستش می خوام حداقل ۷۰ بشم😍😍😔😔
منم سی سالمه دقیقاً هم قد و هم وزن تو ام. دلم میخواد 68 بشم دقیقاً وزن زمان مجردیم نمیشهههههههه
خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشندهای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه گن برا کسی خوبه که شکم یا پهلو داره.دور کمر ۷۶ هست.حس میکنم بالا تنم چاقه.مثلا دور بازو و کتف اینا.
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
آخه گن برا کسی خوبه که شکم یا پهلو داره.دور کمر ۷۶ هست.حس میکنم بالا تنم چاقه.مثلا دور بازو و کتف ای ...
اها اره درسته من خودم چاقی موضعی دارم کلا ۶۰ کیلو ام قدم ۱۶۷ ولی فقط یخورده شکم و پهلو اوردم گن سفارش دادم ببینم تا ماه دیگه چجوری میشم🙇
میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
عزیزم همشو برنمیدارن که یه کوچولو میزارن میمونه خوب تو دیگه میلی به خوردن نداری اتفاقا گشنت هم میشه ها ولی نمیتونی بخوری هرچی بیشتر بخوری میاری بالا حتی یکی از فامیلامون رفت عمل کرد ولی اون ۳۰ تا اضافه داشت ۱۵ تومن داد
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
من ۱۷ سالمه ۱۶۸ قدمه وزنم ۷۶ هستش می خوام حداقل ۷۰ بشم😍😍😔😔
سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
الان برای منم سخته که رژیم گرفتم دیگه واقعا دوشب اول سختم بود به خدامیتونی راحت کم کنی نوشابه نخور خوراکی نخور بستنی نخورشکرکره اصلا نخور برنجم خیلی کم بخور یه هفته ای معدت جمع میشه دیگه نمیتونی بخوری اگه بخوای هم