2777
2789
الان برای منم سخته که رژیم گرفتم دیگه واقعا دوشب اول سختم بود به خدامیتونی راحت کم کنی نوشابه نخور خ ...

نونم کم میخوری؟چه نونی میخوری؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اره درسته من خودم چاقی موضعی دارم کلا ۶۰ کیلو ام قدم ۱۶۷ ولی فقط یخورده شکم و پهلو اوردم  گ ...

نه خیلی خوبه وزنتون نسبت به قدتون.من قدم ۱۶۰.دلم میخواد ۵۵ اینا باشم.هنوز بچه ندارم دو سه ماه دیگه قصد دارن باردار شم به امید خدا میترسم تو موقع بارداری و بعدش چاق بشم.میگم الان لاغر بشم که اونموقع برسم به وزن الانم حداقل.اصن از چاقی خوشم نمیاد.بنظرم چاقی آدم رو زود پیر میکنه.

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
اخه من تو فکر رژیم و کم خوری بودم یهو پستتو دیدم خندم گرفتم برم الان کلی بخورم ۲۰ کیلو اضافه کنم رای ...

منم تو مخم رفته ولی پوستم بیشتر از این شولو ول میشه بدجور تو دوراهی گیر کردم🤦‍♀️من ۸۰ کیلو ام

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
نه خیلی خوبه وزنتون نسبت به قدتون.من قدم ۱۶۰.دلم میخواد ۵۵ اینا باشم.هنوز بچه ندارم دو سه ماه دیگه ق ...

اره من در کل لاعرم فقط شکم و پهلو یکم دارم شمام اگه بخوای بالاتنت لاغر بشه باید رزیم بگیری که درکل لاغرت میکنه 

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
نون فقط صبحانه اونم تافتون 

شبا شام معمولا چی میخوری؟

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
اره من در کل لاعرم فقط شکم و پهلو یکم دارم شمام اگه بخوای بالاتنت لاغر بشه باید رزیم بگیری که درکل ل ...

کم غذا میخورم.حواسم به خوردنم هست ولی رژیم برنامه ریزی شده ندارم.ممنون عزیزم.انشاا... همیشه سالم و خوشتیپ باشی😍

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘
منم تو مخم رفته ولی پوستم بیشتر از این شولو ول میشه بدجور تو دوراهی گیر کردم🤦‍♀️من ۸۰ کیلو ام

ببین لاغر شی با ورزش می تونی پوستتو برگردونی بعد با لیزر این خطا رو ببری هر کف دست ۲۰۰ تومن قیمت پرسیدم از یه جای خوب این خط سفیدا هست اونا رو میگم

اصلا نمیخورم یه رژیم دارم اگه حوصله داری درست کنی غذاهاشو برات میفرستم

آره عزیزم لطف میکنی

کم غذا میخورم.حواسم به خوردنم هست ولی رژیم برنامه ریزی شده ندارم.ممنون عزیزم.انشاا... همیشه سالم و خ ...

همچنین😘😍

میزنم گیتار و میخونم🎻🎶میزنی زار و میدونی💔من اینجوری خالی میشم🎶تو اینجوری نمیتونی💔 میرم توو ماشین و فقط💔با یه موزیک دادمیزنم🎶 میرم ولی یادت نره💔برنده ی بازی منم✌ برو و دوراتوبزن😏🎶میرم و دور نمیزنم💔 برو و غراتو بزن🎶میرم و غر نمیزنم💔 میرم و کل این تنم🎶 پُره از زخمِ توئه💔 دل من پَر پَره اما🎶میرم و غنچه میزنم💔
برات مینویسم عکسش نمیاد

چه بد🙁