سلام، شبتون بخیر، بابام بخاطر گرفتگی سه تا از رگهای قلبش باید جراحی بشه. جراحش دکتر مهرداد صالحی هستش. به نظر شما بابام بیمارستان امام خمینی عمل کنه بهتره یا جماران؟ یا نمی دونم دکتر صالحی تو بیمارستان دیگه ای هم عمل میکنن یا نه. دکتر بیمارستان امام رو پیشنهاد داده ولی ما نگرانیم نکنه چون دواتی هستش زیاد رسیدگی نکنن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هردو بیمارستانهای خوبین. جماران هم دولتی هست به نوعی و برای دانشگاه بقیه الله هست. اگه به پزشکتون اعتماد دارید نگران نباشید ایشالله به بهترین شکل انجام میشه
پدرشوهرم بیمارستان رجایی عمل شده چندین بار باز و دستگاه و برداشتن دستگاه و خلاصه هر مدلی فکر کنی حدود 23 ساله در گیره خداروشکر خوبه ولی خب باید رعایت کنن بیماران این مدلی از هوا و تغذیه گرفته تا اعصاب و همه چی