2777
2789
عنوان

فامیلمون اسم بچه شو گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه دارن بخدابچ هابعدبزرگ بشن خجالت میکشن

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن

باز این خوب، تو همین نی نی سایت کسی بود که بچه دار نمیشد نذر کرده بود اگر بچه دار بشه و دختر اسمش میزاره رقیه،  بعد خدا بهش دوقلو دختر داد، اسمشون گذاشت رقیه السا و رقیه دلسا، خودشم ناراحت بود از این نذر و از این تضاد

کاش میفهمیدن ترکیب اسم ایرانی و عربی اصلا جالب نمیشه.یا عربی یا ایرانی.

نمیدونم ترکیب اسم ایرانی با عربی رو چرا ثبت احوال گیرنمیده🙁

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
گناه دارن بخدابچ هابعدبزرگ بشن خجالت میکشن

مثلاً از چی خجالت بکشن 

خب بهش میگن نازی

نازنین 

رقیه 

کجاش خجالت اوره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

اسم دختر برادرشوهرم رقیه هست

با ی لحن زیبایی میگه 

خجالتم نداره

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

دیروز ثبت احوال بودم یه خانم ۲۰ ساله اومده بود با مامانش میخواست اسمشو از سکینه تغییر یاسمین

مسیولش گفت اسمت مگه چشه؟ مامانه گفت هیجی ولی از بچگی صداش میکنیم یاسمین واسه همین 

اونم گفت دیگه چرا سکینه گداشتی اگه از بچگی میخواستی یاسمین صداش کنی  این کجا و آن کجا

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
مثلاً از چی خجالت بکشن  خب بهش میگن نازی نازنین  رقیه  کجاش خجالت اوره

عزیزم توجمع یاخونواده میگن ایناروک شمامیگی تومدرسه یاجاهای ک بایدکامل بگم خجالت میکش من دیدم ک میگم

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن