2777
2789
عنوان

فامیلمون اسم بچه شو گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 44 پست

حس میکنم تو یه دوگانگی هستن با خودشون

نه میتونن کامل با اسم ائمه کنار بیان

نه وجدانشون قبول میکنه نزارن😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
نازنین رقیه ک قشنگه .... وقتی لی لی رز و مهر آنا و نوردخت اسمه نازنین رقیه هم اسم

واقعا زیاد هم بدنیست من فکر میکردم چون نازنین فاطمه و نازنین زهرا... اینا داریم رقیه هم میشه گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نازنین رقیه ک قشنگه .... وقتی لی لی رز و مهر آنا و نوردخت اسمه نازنین رقیه هم اسم

نه فقط اسمای من دراوردی عجق وجق اسمه حق نداری چیزی بگی چون پاره پاره میکننت . اسم اهل بیت براشون خجالت اوره و تمسخر میکنن .  واقعا ک جهان سوم همینجاست ک حتی اسم رو نمیتونی ازادانه بزاری چون بافرهنگ ۲۵۰۰ ساله مورد تمسخر قرار میدن . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
دیروز ثبت احوال بودم یه خانم ۲۰ ساله اومده بود با مامانش میخواست اسمشو از سکینه تغییر یاسمین مسیولش ...

چه ظلمی میکنن به بچه هاشون

نمیگن اون دختر با اسم شناسنامه ش تو جامعه شناخته میشه

اگه مادر خیلی ارادت دارن به حضرت سکینه(س) مهم این بود که به این اسم صداش کنن

نه که بزارن تو شناسنامه ولی یه چیز دیگه صدا بزنن بیشتر بی حرمتیه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
کلا از نذر رقیه که کرده بود ناراحت بود، کاملا از انتخاب السا و دلسا مشخص تفاوت بین اسم نذر کرده و اس ...

البته بگم که نذری ماها میکنیم بدون صیغه اس باید یه چیزی رو بخونیم دقیق نمیدونم چیه بعد باید حتما اونارو کرد فکر نکنم ایشون صیغه نذر رو خونده باشه میتونه اسم بچه هاشو عوض کنه چون واقعا یه جوریه

نه فقط اسمای من دراوردی عجق وجق اسمه حق نداری چیزی بگی چون پاره پاره میکننت . اسم اهل بیت براشون خجا ...

نه موضوع اینجاست که اسم ائمه رو برمیدارن اجق وجق میکنن به نظرم بیشتر بی احترامی به اون اسمه

اسم حضرت رقیه(س) به اندازه ی کافی زیبا هست

نیازی به پسوند و پیشوند نداره

چه ظلمی میکنن به بچه هاشون نمیگن اون دختر با اسم شناسنامه ش تو جامعه شناخته میشه اگه مادر خیلی ارا ...

الکی میگفتن یاسمین صداش میکنن آخرشن ثبت احوال قبول نکرد مجبور شد بره از بین فاطمه و زهرا و ساره یکی رو انتخاب کنه

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
باز این خوب، تو همین نی نی سایت کسی بود که بچه دار نمیشد نذر کرده بود اگر بچه دار بشه و دختر اسمش می ...

😥😥😥😥

نه فقط اسمای من دراوردی عجق وجق اسمه حق نداری چیزی بگی چون پاره پاره میکننت . اسم اهل بیت براشون خجا ...

اصلا این حرف درست نیس نازنین ب تنهایی ی اسم قشنگه رقیه هم همینطور یارو انگار میخواد هم خدارو راضی نگهداره هم بنده خدارو

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
الکی میگفتن یاسمین صداش میکنن آخرشن ثبت احوال قبول نکرد مجبور شد بره از بین فاطمه و زهرا و ساره یکی ...

آخه خیلی هارو دیدم که این کارو میکنن

یه اسم قدیمی میزارن تو شناسنامه بعد یه اسم جدیدم صدا میکنن

خب یکی نیست بگه شما که خودت اکراه داری بچه تو به اون اسم صدا بزنی چرا میزاری تو شناسنامه ش😵

عزیزم اگر اعراب به ایران حمله نمیکردن و ما ۲۰۰ سال زیر سلطه اعراب نبودیم شما به اسم های امروز نمیگفتی اجق وچق، اسم های ما ایرانی ها از اول ماندانا پانته آ، کوروش و سوشیانت و  غیره و غیره بود، ضمن اینکه یک سری اسم ها چه ایرانی چه عرب قدیمی میشه چرا نمیخوایید قبول کنید، مثل اسم اسکندر قدیمی شده، ضمنا منظور استارتر ترکیب دو اسم بود بع نظرم، و رقیه هم فوق العاده قدیمی حالا اسم ائمه باشه یا نباشه، اسم خواهر شوهرهای من سکینه و خدیجه هر دو رفتن عوض کردن تو سن ۴۰ سالکی، چرا پدر مادر باید اسمی انتخاب کنن که یه عمر بچه عذاب بکشه

الکی میگفتن یاسمین صداش میکنن آخرشن ثبت احوال قبول نکرد مجبور شد بره از بین فاطمه و زهرا و ساره یکی ...

این کار ثبت احوال چقدر اشتباهه، هر کسی باید حق داشته باشه اسمش رو عوض کنه، به اونا چه ربطی داره که چی میخواد بذاره یا چی رو میخواد تغییر بده

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

عزیزم من دیدم مذهبی هایی که اسمهای به قول شما من در آوردی رو مسخره میکنن و البته برعکس،هیچ کدومش کار قشنگی نیست نه مسخره کردن اسم مذهبی نه به این شکلی که شما گفتی من دراوردی،اسم سلیقه شخصیه و اگر به مزاقمون خوش نمیاد نباید مورد تمسخر قرار بدیم هردو طرف کارشون زشته،شما که متوجه این اشتباه شدی امیدوارم این اسمها و جور دیگه ای خطاب کنی که باعث دلخوری نشه گلم