2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای خودت میگیرم ، چون توبیخ میشم 

@نغمه123 عزیزم یک لطف میکتید درخواست دوستی من را قبول کنید ازت یک سوال دارم 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
بله ، در مورد چی میخواهی ؟

ت رو خدا واسه من بکیر حالم این روزا خیلی بد 

نمی دونم ب کجا پناه ببرم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

بچه ها من که فالگیر نیستم ، لطفا درخواست دوستی ندین ، فال برای فان بود ، من از روی نرم افزار میخواستم واسه اسی بگیرم ، شرمنده 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
افرین خیلی استرس دارم فقط بهم بگو باردارم یانه نه روز ازوقتم گذشته تستا یکی منفی میزنه یکی مشکوک یکی ...

فالت میگه بارداری 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
ت رو خدا واسه من بکیر حالم این روزا خیلی بد  نمی دونم ب کجا پناه ببرم

یک سیاهی به سمت شما میآید. سیاهی که یک بلاست، یک مصیبت. نزدیک شماست، یکی از اطرافیان دستش را به سمتت دراز خواهد کرد تا به تو کمک کند. عاقل باش و کمکش را بپذیر که او همان سپری است که در فنجان ظاهر گشته. در آنصورت این بلا خیلی زود رفع میشود.
. خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهایت عشق و سعادت خواهی رسید. پس چشم و گوشت را باز کن
. چرا در کار دیگران سرک میکشی؟ این اصلا عادت خوبی نیست. این یک هشدار است، پرده ای که در فنجانت افتاده را میگویم. از این عادت زشت دست بردار وگرنه خیلی زود جوری پشیمان میشوی که راه برگشتی برایت نخواهد بود.
. تغییر و تحولی بزرگ در زندگیت میبینم، پل میبینم که نشان می دهد به زودی از یک دوره و مرحله بزرگ در زندگی به مرحله دیگری خواهی رسید که همراه با موفقیت خواهد بود. به کاری که میکنی یا در فکر آن هستی جامه عمل بپوشان که فالت خوب آمده

ت رو خدا واسه من بکیر حالم این روزا خیلی بد  نمی دونم ب کجا پناه ببرم

بهم درخواست دوستی بده تا بهت بگم اگه بگیری تا عمر داری پیش همین میمونی و فال میگیری

نمایندگی کودک دو زبانه لطفا در اینستاگرام همراهی کنید              koodak_dozabane_in_iran