نسبت به سنی که از خداگرفتی عاقلتر هستی. میتوانی با دیدن افراد پی به نیتشان ببری و به همین دلیل دوستانی که انتخاب کردی به تو وفادارند و انسانهای خوبی هستند یک علامت هشدار در فالت هست مراقب و هوشیار باش تابا اخذ تصمیمات عاقلانه و هوشیارانه ان را دفع کنی. پس نگران نباش اما مراقب باش . در عاشقی زیاده روی میکنی. وفاداری در عشق را پیشه خودت کن و کنترل احساساتت را بدست بگیری. باز هم به تو هشدار میدهم . تلاش میبینم که خبر از پیشرفتی است که در پی کوشش هایت بدست خواهی آورد. بدان به زودی در کاری که تلاش میکنی پیشرفت حاصل می شود.
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.
فقط این روزها گره ای در کارت افتاده. تا ۶ روز دیگر فردی در زندگی شما تاثیر گذار خواهد بود. فردی که میبینم دستش در فنجان توست. نیتش خیر است و میخواهد به تو کمک کند. کمکش را بپذیر. بین تو و این فرد دوستی چند ساله برقرار خواهد شد که برای هردوی شما سودمند است. . انسان جالبی هستی. با اینکه در برابر مشکلات خیلی سریع خودت را می بازی و نا امید می شوی اما خرگوش افتاده در فالت از شانس خوبت می گوید. با وجود اینکه با هر مانع قرارگرفته در سر راهت نا امید می شوی ولی بسیار راحت تر از دیگران به هدف هایت می رسی. قدر شانس خوبت را بدان و سعی کن کمتر نا امید شوی و بیشتر تلاش کنی
بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو اینمسیر همراهیت کنم.