2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان،تو روخدا کمک کنید

978 بازدید | 90 پست

سلام ،من سونو دادم تنبلی داشتم،تو رو خدا کمک کنید ۴ساله اقدامم...کسی تجربه داره بگه.مرسی

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا میتونی لاغر کن.ورزش کن...زود نتیجه میگیری

من کلی لاغر کردم برا بارداری .تخمدانام پلی کیستیک نبودن دیگه.نتیجه گرفتم....البته با ای واف چون مشکلات دیگه داشتم.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

رهی پیدا کردی به ماهم بگو

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
عزیزم تا میتونی لاغر کن.ورزش کن...زود نتیجه میگیری من کلی لاغر کردم برا بارداری .تخمدانام پلی کیستی ...

اره من اصن تحرک ندارم...۵کیلو اضافه وزن دارم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

سلام منم اینجوری بودم ۵ سال 

میتونی زمانی که عادت ماهانه ای انبر نسا از عطاری بگیری دود کنی بعد روش وایسی 

یا عرق کاسنی هم زیاد بگیر بخور من دکتر عطاری اینا رو بهم گفت

بعد پنج سال دوتا دختر اوردم

اره من اصن تحرک ندارم...۵کیلو اضافه وزن دارم

ورزش عالیههه.پیاده روی.شکمت بدون چربی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
سلام منم اینجوری بودم ۵ سال  میتونی زمانی که عادت ماهانه ای انبر نسا از عطاری بگیری دود کنی بع ...

خدا حفظشون کنه...عنبر نسا دارم همون

ورزش عالیههه.پیاده روی.شکمت بدون چربی

لامصب شکم دارم😑

خانما تنبلی تخمدان با پلی کیستیک فرق داره؟؟

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
لامصب شکم دارم😑

همونه دیگه لعنتی.آبش کن