2777
2789
عنوان

کرونا

132 بازدید | 20 پست

سلام خانم ها خوب هستین؟یه سوال داشتم دوروزه یهو گلو دردگرفتم مث این هست ک نمیتونم بزاق دهانم رو قورت بدم هیچ علائم دیگه ای هم ندارم بنظرتون کروناگرفتم؟واینکه خودم جایی نمی رم ولی شوهرم میره سرکار

احتمالش هست چون منم همین گلو درد داشتم و کرونا بود

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال کرونا بزاری بهتر و ببشتر رعایت کن... منم هیچ علامتی نداشتم حتی گلو درد ساده تستم‌مثبت بود

کلا تو خونه حتی شب هم ماسک میزنم چون بچه شیرخوار دارم نمیدونم اونو بایدچکارکنم

درسته من بیشتربخاطر دخترم نگرانم 11ماهشه

حتما با ماسک باشه دستاتم دائم بشور

دخترتم با فاصله از خودت بذار باشه، قبل از دست زدن بهش حتما دستات شسته باشه و به خودت نزده باشه

پنجره هم باز بذار هوا عوض بشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

عزيزم منم دخترم ٨ ماه داره

من كرونا گرفتم ١٤ روز بك لحظه بدون ماسك نبودم شبها هم

ماسك يجوري با كليپ ميزدم ك از بقل هاش نفس نده بيرون

صبحا تا بيدار ميشدم صورتم ميشستم

لباسم كامل عوض ميكردم

حتما قبل اينكه دخترم دست بزنم حسابي دستام ميشستم

الحمدالله نگرفت

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
حتما با ماسک باشه دستاتم دائم بشور دخترتم با فاصله از خودت بذار باشه، قبل از دست زدن بهش حتما دستات ...

عزیز از خودم دورنمیشه پیش هیچکس هم واینمیسته،

عزیز از خودم دورنمیشه پیش هیچکس هم واینمیسته،

چاره ای نیست

کرونا بهونه ای بشه تا وابستگیش کمتر بشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
نمیدونم چکارکنم 😞😞

با تی وی و اسباب بازی و قابلمه و قاشق دورشو شلوغ کن

خوراکی هم بذار 

خودت دور باش

شاید یکم نا آرومی کنه ولی کم کم سرگرم میشه

بچه دوستم با قاشق میزد رو قابلمه و سرگرم میشد ولی با هزاران اسباب بازی ، بازی نمی کرد

امتحان کن

با تی وی و اسباب بازی و قابلمه و قاشق دورشو شلوغ کن خوراکی هم بذار  خودت دور باش شاید یکم نا ...

فقط باید بغلم باشه فقط شبا پیش خودم باید بخوابه وگرنه اینقدر میکنه ک به حالت ضعف میرسه،دلم میخواد اصلا نباشم تااین ک بچه ام بدست خودم مریض بشه😓😭😭😭😭