2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
فقط باید بغلم باشه فقط شبا پیش خودم باید بخوابه وگرنه اینقدر میکنه ک به حالت ضعف میرسه،دلم میخواد اص ...

تمرین کن

کم کم ازش دور شو

خیلی بده که وابسته باشه

گلو دردتو به فال نیک بگیر

گریه هم بکنه کم کم خسته میشه

نمیگم برو جایی که تو رو نبینه ها، تو دیدش باش و کم کم برو دور تر

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
تمرین کن کم کم ازش دور شو خیلی بده که وابسته باشه گلو دردتو به فال نیک بگیر گریه هم بکنه کم کم خ ...

میاد خودش آویزان میکنه بهم پاهام میگیره انقداشک ازچشماش میاد سرخ میشه ک دلم می سوزه بغلش می‌کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میاد خودش آویزان میکنه بهم پاهام میگیره انقداشک ازچشماش میاد سرخ میشه ک دلم می سوزه بغلش می‌کنم

این بار دلت نسوزه

اون فهمیده با این کار چیزی که میخواد و به دست میاره ، دو سه بار که دید جواب خواستشو نمیدی دیگه بیخیال میشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اینم امتحان میکنم

موفق باشی

و خودتم خیلییی دمنوش نعنا پونه آویشن دارچین بابونه بخور تا زود خوب بشی