2777
2789

سلام . دوستان من ۲۵ سالمه آقا هستم ببخشید سوالمو اینجا میپرسم اگه مایل بودین کمکم کنین. من تصمیم به ازدواج دارم و تا الان با کسی نبودم . نه دوست دختر نه چیز دیگه ای.  بعد هم نمیشه توی خواستگاری یا دوره آشنایی به اون دختر گفت آیا با کسی بودی یا نه بهش بر میخوره . تازه کسی هم نمیاد گذشته تو پهن کنه. واسم هم مهمه واقعا. چکار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بوده یا نه چرا مهمه؟؟؟ 

مهم اینه شخصیتی داشته باشه که بعد ازدواج متعهد بمونه

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

برو دم در حوزه دختر انتخاب کن. اینطوری احتمالش خیلی پایین میاد.

من و شوهرم هیچکدوم تو مجردی با کسی رفیق نبودیم الآنم زندگیمون همچین تعریفی هم نداره.

زیاد درگیر این چیزا نباش.

انشاالله خوشبخت بشی.

دقیقا مثل زندگی من😂😂😂😭😭😭

خیلی بده که هیچ کدوم هیچی از رابطه و زندگی ندونن‌.فکر کرده نکته مثبته آکبند بودن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

فکر کنم از خجالتی بودنش 😫

دخترا دوس دارن خودشونو بااعتماد به نفس نشون بدن و خیلی عادی برخورد کنن ولی جلو پسرا از خجالت ذوب میشن فکر کنم بخاطر حیای دخترونه اس که دست خودمون نیس ....من خودم هرچقدم سعی کنم عادی باشم بازم نمیشه از خجالت انقد تابلو میشم که نگو😖

که البته اصلا خوب نیس ولی حداقل متوجه میشی با کسی نبوده 

و اینکه اصلا نمیتونن به چشمای طرف مقابل نگاه کنن همش نگاهشونو میدزدن یجورایی ناخودآگاه 

یبار باهاش حرف بزنی خودتون متوجه میشین 

خیلی بده که هیچ کدوم هیچی از رابطه و زندگی ندونن‌.فکر کرده نکته مثبته آکبند بودن

آره کاملا خام و بی تجربه و حساسیم هر دو. تازه ۶ سالم هست زندگی میکنیم ولی بخدا با چنگ و دندون داریم حفظش میکنیم. اصلا یهو کنترل همه چی از دستمون در می‌ره سر چیزای بیخود

یا بوده یا نه چرا مهمه؟؟؟  مهم اینه شخصیتی داشته باشه که بعد ازدواج متعهد بمونه

تصور اینکه من با هیجان و کنج کاوی برم سمت جنس مخالفم که همسرم باشه ولی واسه اون این حس تازگی و کمی شرم و هیجان وجود نداشته باشه حس جالبی نیست.  قطعا یه دلیلی داشته که منم تا این سن کاری نکردم . 

کسی نگفت ذهن و شعورش آکبند باشه.  

در رابطه با مهد کودک که گفتین ، من نمیدونم چرا فکر میکنین اینکه یه دختر دوست پسر و رابطه قبل ازدواج داشته باشه باعث میشه توی ارتباط با همسرش بهتر رفتار کنه . 

فکر کنم از خجالتی بودنش 😫 دخترا دوس دارن خودشونو بااعتماد به نفس نشون بدن و خیلی عادی برخورد کنن و ...

خیلی ممنون . طرز نگاه که گفتین جالب بود.  البته هر کسی خوب بلده فیلم بازی کنه دختر پسرم نداره . اگه بفهمه من پسری ام که یه سری چارچوب واسه خودم داشتم شاید فیلم بازی کنه . مادرم میگفت از اصالت خانوادگیش تصمیم بگیری بهتره