2777
2789

سلام دوستان بيايد اينجا در مورد اينكه چطور بتونيم راحت احساس هامونو بيان كنيم مخصوصا كسايي كه درون گرا هستن و براشون سخته راهنمايي كنيد مثلا من نميتونم قربون صدقه برم واسه برادر زاده ام اصلا سختمه نميتونم به زبون بيارم با اينكه خيييييلي دوسش دارم

منم مثلا تا حالا یه بارم بابامو خودم بغل نکردم یا ماچش نکردم😑 یه بارم تو عمرم نگفتم دوسشون دارم در حالی که عاشقشونم

هعیییی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای درد منم هست  دوست پسرم درون حراست ولی الان یکم بهتر شده بهتر ابراز علاقه می کنه ولی بازم خیلی کمه😔

می‌دونی با کاراش نشونم میده ولی باید به زبون هم یکمی بیاد

چون آدم های برون گرا مثل خودم نیاز دارن بشنوم .سعی کم زبونی هم ابراز علاقه کنی بهش

منم باكارام نشون ميدم ولي بخوام كه به زبون بيارم لال ميشم سختمه

اره میدونم چی میگی ولی باید سعی کنی .نقطه تلاشتم می تونن خس دوست داشتنی که بهش داری باشه . با خودت فکر کنم اگه بهش بگم عزیزم دوست دارم این جور چیزا چقدر صمیمی تر میشین