2777
2789

چه از نظر مالی چه معنوی؟

من هیچکسو ندارم واسه ۱۰۰تومن ۲۰۰ تومن پول میمونم به کی بگم مثل امروز 🙂

هروقتم ک دلم میگیره کسی رو ندارم باهاش درددل کنم یه دونه خواهرزادمه یه پسر ۱۶ /۱۷ ساله ک اونم نه حوصله دردل داره نه گوش میده گاهیم منت میزاره ک فقط من باهات حرف میزنم و کسی رو نداری و ... به حدی دلم از دنیا گرفته که خدا میدونه کاش بمیرم 😭😭😭😭

شوهرمم انقد درگیره کار و بدبختیشه که نمیتونه خواسته های منو براورده کنه 

پدرمادرمم فوت شدن 

با خواهرمم در ارتباط نیستم چون وضعش خوب شده و خدارو هم دیگه بنده نیست

با فامیل هم رفتامد نداریم 

به معنای واقعی خیلی تنهااااااام 😭

کاش بمیرم دیگه حوصله هیچی رو ندارم به هر دری میزنم بسته میشه😭😭😭😭😭

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

خونواده م

درسته بعضی جاها ازشون متنفر میشم،ولی واقعا دوسشون دارم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

آرهخونواده مدرسته بعضی جاها ازشون متنفر میشم،ولی واقعا دوسشون دارم

خداروشکر قدرشونو بدون 

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

همین ک سالمی و نفس میکشی ناشکری نکنبعضیا برای نفس کشیدن دستگاه میخوان

کاش دیگه نفس نکشم کاااش

همه راه های زندگیم خودم دارم تنهایی میرم😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹