2777
2789
عنوان

کهنه بچه رو چجوری میبندین.😬

565 بازدید | 18 پست

من روش مثلثی رو خیلی شنیدم میگن از همه روشا بهتره ولی نمیدونم چجوری گره بزنمش ببندم. کسی اگه تجربه داره توروخدا کمک کنه😑😑

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

لایک

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کهنه سخته براش شورت دکمه ای بگیر با پارچه پوشک 

گرفتم نمیدونم چجوری ببندم.باز پس داد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

چرا پوشک نمیگیری راحت تره که

پوشک خیلی گرون شده هرهفته داره میره بالا قیمتش و درضمن بچم بااینکه زود به زود عوضش میکردم جوش میزد

گرفتم نمیدونم چجوری ببندم.باز پس داد

کهنه رو تند تند باید عوض کنی شاید ظرفیتش پر بوده که نم پس داده. میتونی شرت آموزشی بگیری کهنه بذاری توش البته اینو من امتحان نکردم بهم گفتن! 

شورت دکمه ای که راحته عین پوشکه چرا پس داد؟

نمیدونم به خدا. این روش مثلثی رو نمیدونم چجوری باس گره زد،وقتی گره میزنم به شکمش فشار میاد شلم میبندم پس میده از بالا و پایین

کهنه رو تند تند باید عوض کنی شاید ظرفیتش پر بوده که نم پس داده. میتونی شرت آموزشی بگیری کهنه بذاری ت ...

نه بابا شماره دو پس میده یک رو پس نمیده.همچین که دسشویی میکنه میزنه بیرون.دوتا کهنه رو به هم دوختم که بزرگم باشه ولی نمیشه

مثلثی نیستا چهار ضلع داره که اول رو شکمشو گره میزنی بعد پشت کمرشو

چند روشه مثلثی ازز همه بهتره میگننننن

محافظ پوشک بگیر کمتر اذیت میکنه

گرفتم بحث اون نیس. نمیدونم چجوری روی شکمش رو گره بزنم شل میزنم پس میده سفت میزنم به شکمش فشار میاد.درضمن از بغل پاش هم پس میده