2777
2789

سلام بچه ها.. من یه دختر شیش ساله دارم ودوسال پیش هم یه سقط چهار ماههه داشتم.. تا اینکه سقط شدو زنداداشم که بیست وپنج روز بود زایمان کرده بود اومد عیادتم.... الان دوساله اقدامم بدونه هیچ دلیلی باردارنمیشم....یکی بهم گفت چله اوفتاده بهت.. احتمالا چله زنداداش وبچه اش اوفتاده روت... کسی انجام داده.. نتیجه داشته؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدارو شکر که بچه داری حالا اونی که نداره چیکار کنه.ببین یه چیزی بگم درخواستمو قبول کن لطف ...

بگو عزیزم

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
سلام عزیزم خدارو شکر که بچه داری حالا اونی که نداره چیکار کنه.ببین یه چیزی بگم درخواستمو قبول کن لطف ...

خو بگو ماهم هم ببینیم دیگ

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

اخه اینجا تبلیغ حساب میکنن حالا بدون اسم توضیح میدم، سه تا از آشناهای نزدیکم بچه دار نمیشدن یکیشون سقط مکرر دوتاشون هم بیشتر از ۴ سال بود. نمیدونم چقدر با سابلیمینال آشنا هستید! اینور اونور زیاد هستش ولی اکثرا بی اثر هستن یه خانمیو بهم معرفی کردند یعنی کارش معجزه میکنه  هر سه نفر از یابش استفاده کردند الان سه تاشون باردارن خیلییییی هم زود به نتیجه رسیدند و برای خیلی چیزهای دیگه ... تو سایت هم هر کیو ببینم تاپیک زده بهش میگم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
اخه اینجا تبلیغ حساب میکنن حالا بدون اسم توضیح میدم، سه تا از آشناهای نزدیکم بچه دار نمیشدن یکیشون س ...

یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم....دقیقا باید چیکار کنی وکجا بریم 

یکم بیشتر توضیح میدی عزیزم....دقیقا باید چیکار کنی وکجا بریم 

ببین تو تل بهش پیام بدین من برا یکی از این افراد که نزدیکترین کسم بود ازش گرفتم پولی بود ولی شنیدم قرار رایگان کنه به نیت خیر . حالا نمیدونم قدرت این کارش هم مثل پولی هست یا نه . اگه خواستی ای دی شو برات پی وی بفرستم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣