🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا
حالا تازه میپرسی باز بیشتر بدم؟ دیگه نمیتونی بگی یا ازش،کم کم حذفش کن دختر
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خنگ که نه اما دکترا جدیدا میگن که بدن واکنش نشون میده ..مثلا میبینی اگه زیاد ویتامین D یاE استفاده کنی خوب نیست؟ باعث میشه جذب یه سری دیگه از مواد مغذی مختل بشه ...اینم دقیقا مث همونه
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
بله از لحاظ احادیث اسلامی باعث کند ذهنی و از لحاظ تب سنتی باعثه سردی مغز میشه
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عزیزم منم پسر بزرگمو ۲ سال و۵ ماه شیر دادم فوق العاده باهوشه الان ۹ سالشه تو این چند سال تو کلاس درسشون همیشه شاگرد ممتاز بوده ،الانم که تو فضای مجازی دارن درس میخونن تو درس ها فقط کافیه یه بار یه مطلبی از سمت معلم گفته بشه ماشاالله چنان خلاقیتی داره خدا میدونه ❤❤ الان یه پسر ۱سال و۳ ماهه دارم اینم میخوام دقیقا همونقدر شیر بدم ❤❤ ولی منظورم این نیست که با شیر زیاد باهوش شدن منظورم اینه ربطی نداره به شیر دهی بالای دو سال