2777
2789
عزیزم منم پسر بزرگمو ۲ سال و۵ ماه شیر دادم فوق العاده باهوشه الان ۸ سالشه تو این چند سال تو کلاس درس ...

وای بچه دو سال و پنج ماهه دیگه همه چیو می‌فهمه چطور از شیر گرفتیش

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
عزیزم منم پسر بزرگمو ۲ سال و۵ ماه شیر دادم فوق العاده باهوشه الان ۸ سالشه تو این چند سال تو کلاس درس ...

می تونم دلیلشو بدونم؟

علت خاصی داشته این کارتون؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه دو سال و پنج ماهه دیگه همه چیو می‌فهمه چطور از شیر گرفتیش

اتفاقا چون بیشتر میفهمید راحت تر گرفتمش ، رژ قرمز زدم به نوک(...) بعد گفتم مامان اوف شدم میشه دیگه نخوری هی میومد صورتمو بوس میکرد میگفت مامان اوف شده😍😂 اول روزا رو قطع کردم بعد شبا اصلا بچه اذیت نشد ❤❤

ما ملت امام حسینیم💚💚
بله از لحاظ احادیث اسلامی باعث کند ذهنی و از لحاظ تب سنتی باعثه سردی مغز میشه

مرسی عزیزم از عصری بهش شیر ندادم خیلی ناراحتی میکرد سمغ زرد زدم به سینم تلخ شده تا خورد گفت اح بدش اومد😆 خدا کنه امشب اذیتم نکنه

اتفاقا چون بیشتر میفهمید راحت تر گرفتمش ، رژ قرمز زدم به نوک(...) بعد گفتم مامان اوف شدم میشه دیگه ن ...

یه خانوم همینجا دقیقا می‌گفت برای پسر دو سال و نیم رژ قرمز زدم چون می‌فهمه میگه برو بشور،میگفت تا نشورم ولم نمیکنه،احتمالا پسر شما واقعا متوجه نمیشده و حرف شمارو قبول میکرده،شما حالا یه بار شانس آوردی ولی کار خوبی نیست هم بچه خیلی وابسته میشه دیگه نمیتونه دل بکنه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
می تونم دلیلشو بدونم؟ علت خاصی داشته این کارتون؟

با شیر دادن به بچم وقتی تو چشماش نگاه میکردم و باهاش صحبت میکردم کلی ارامش بهش تزریق میشد کلی انرژی مثبت به خودم برمیگشت ولی خوب این شیر دادن مثل قبل ۲ سالگیش تعداد بالایی نداشت نهایتا روزی ۴ یا ۵ دفعه بود

ما ملت امام حسینیم💚💚
یه خانوم همینجا دقیقا می‌گفت برای پسر دو سال و نیم رژ قرمز زدم چون می‌فهمه میگه برو بشور،میگفت تا نش ...

منظور من از متوجه میشد یعنی این که درک از مفهوم درد رو داشت دقیقا چیزی که متناسب با سنش بود به نظرم بچه دوسال ونیمه که بخواد بفهمه رژ به معنای واقعی چیه اصلا متناسب با سنش نیست واین اصلا خوب نیست چون هر چیزی تو سن مخصوص خودش قابل قبوله

ما ملت امام حسینیم💚💚
منظور من از متوجه میشد یعنی این که درک از مفهوم درد رو داشت دقیقا چیزی که متناسب با سنش بود به نظرم ...

اصلا درست نیست با اینکه به بچه درد اون قسمت رو بفهمونی از شیر بگیریش،تو روحیه ش تاثیر می‌زاره

با شیر دادن به بچم وقتی تو چشماش نگاه میکردم و باهاش صحبت میکردم کلی ارامش بهش تزریق میشد کلی انرژی ...

منم الان پسرمو شیر میدم

ولی الان بزرگ شده  انقدر شیطونه حس خوبی بهم نمیده   

همه ش یا داره گاز می گیره یا بیشگون می گیره کنارای سینمو یا شکممو لگد میزنه

یعنی خدا خدا می کنم 6.7 ماه دیگه زود بگدره خلاص شم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیز دلم خدا حفظش کنه وروجکتو😂😂

ممنون

همچنین نی نی های گل شما رو  خدا حفظ کنه😘😘

سلام به همه مامانا خسته نباشید واااقعا 😩

من این پست ها رو الان دارم میخونم جون خیلی بهش دچارم

پسرم دوسال و چهار ماهشه اما همچنان موقع خواب شیر خودم رو میخوره🥴

میدونم خنگ نمیشه در آینده ان‌شاالله 😁

چون اکثر اونایی ک خوردن الان خیلی هم موفقن

یکیش سردار سلیمانی 😎 داخل کتابش نوشته بود تا سه سالگی خورده 😂روحشون پر رهرو

خلاصه اینک میگن دندون‌ خراب میشه چجوریاست ؟

اقا من میترسم تا ۴-۵ سالگی بخوره 🥴

صبر زرد هم زدم خیلی قشنگ ب خوردن ادامه داد

الانم ک ماشاالله بزرگ‌تر شده با رژ میزنم میگ بشور

بخوام ندم موقع خواب انقددد گریه میکنه خودش رو میکوبه‌ زمین ک خدا میدونه

منم میبینم ارامش‌ داره میدم بهش

میشه اگ کسی تجربه داره الان بچش بزرگ شده بیاد بگه ببینیم بچش سالمه ؟😂

دیوار کوب گلدوزی میکنم با قیمت مناسب دوست داشتید پیام بدید ❤️
واقعا راست میگی میدونم یک هفته سخت میگذره نمیدونم چرا دوس دارم همش بهش شیر بدم😁😀😍الان ۱۰ ساعت شی ...

سلام دوست عزیز پیام من رو نمی دونم می خونید یا نه ، من هم خیلی بیشتر وابسته شدم تا بچه ، چیکار کنم ؟