2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید به حال خودت تاسف بخوری فالگیر آخه؟!!!!!! 

لازم نمیبینم به حال خودم به دیده هام به واقعیت ها تاسف بخورم چون لمسشون کردم و بخشی از این جهان هستن خداوند هاروت و ماروت رو فرستادبر روی زمین تا این علم رو به مردم آموزش بدن تا از شر ساحرانی که وسیله ی سحر که بین زوجین تفرقه مینداختن رو نجات بدن شما داری میگی خرافات در صورتی که عین واقعیته هر چیزی که به چشم دیده نمیشه دلیل بر وجود نداشتن و کذب خوندن اونه؟؟؟یعنی نعوذبالله خداوند هم وجود نداره پس اینجوریه ما با آتئیست ها نباید هیچ تفاوتی بکنیم زمان حضرت سلیمان انسان ها با جنیان همه در کنار هم زندگی میکردن تا جایی که به وسیله ی سحر ساحران جنیان به کار گرفته شدن و بین انسان ها و جنیان تفرقه افتاد و حضرت سلیمان مامور شد و دروازه ی دنیای اجنه رو به دنیای انسان ها بست و اون هارو تا چند آسمان محروم کرد به طوری که جنیان تا قبل از اون به آسمان هفتم میپریدن و در اون زمان به آسمان چهارم تنزل مقام پیدا کردن و با تولد پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) تا آسمان اول بیشتر نمیتونن بپرن ما و اجنه بهم بسیار شبیه و بسیاااار نزدیکیم ساحران از علوم غریبه ی سیاه برای کسب این علم استفاده میکنن و هاله ی اطراف اون ها سیاه هستش و از اجنه ی کافر و موکلان شیطانی همون یاوران شیطان برای طلسما و سحر های خودشون استفاده میکنن و از چیز هایی مثل مو ناخون خاک زیر پای راست و... بهره میگیرن  دسته ای از دعانویسان هستن که علوم اونها رحمانی هست و از جنبه ی مثبت این علم استفاده میکنن و از موکلان رحمانی بهره میگیرن موکلان رحمانی حتی اگر به بند هم کشیده بشن گناه انجام نمیدن این دسته از دعانویسان محبت بین زن وشوهر ایجاد میکنن و.... هاله ی اطراف این دعا نویسان سفید هست و...... دانشمندان بزرگ و مسلمان ایرانی به این علم مشغول بودن مثل ابوعلی سینا ابوریحان بیرونی و.... ریاضی دان ها و شیمی دان های بزرگ به واسطه ی مرتبط بودن بودن این علوم با علم پارانورمال این ها همه از مشاهیر علوم مختلف هستن و اگر به علم و دانش باشه اونها از خیلی از بزرگان زمان معاصر ارجح تر هستن  در مورد فال هم یه توضیح کوتاه به شما بدم فالی مثل فال تا.روت برمیگرده به تاریخ مصر باستان و ریشه ی تاریخی بسیار بلندی داره از زمانی که مصریان به خط هیروگلیف مشق میکردن این فال بین بزرگان رواج داشته و کارت هایی از ورقه های طلا که روی اون نقش میکردن بین اون ها رد و بدل میشده و بین انسان های کم برخوردار استفاده نمیشده چون توان اون رو نداشتن به تدریج و با گذشت زمان این علم توسط متصدیان این کار بین مردم رواج پیدا کرد طی چند صد سال  توی این دنیا هیچ چیز رو دست کم نگیرید  سوره های قرآن آب خاک آتش باد همگی دارای موکلانی هستند فال تا.روت هم هزاران سال هست که موکلانی برای اون  توسط افرادی قرار داده شده و این کارت ها به مرور زمان با انرژی های صاحبشون هم سو میشن و موکلان اون هارو هدایت میکنن و در نتیجه میشه به وسیله ی این کارت ها اخباری که در آسمان اول هست رو با این کارت ها جمع اوری کرد و تا چند ماه آینده رو پیشگویی کرد مطالبی هست که گفتن همه ی اون ها اینجا و تو این زمان نمیگنجه اما علم پارانورمال خیلی گسترده تر و پیچیده تر از کلمه ای هست که در غالب خرافات به مردم القا میکنن شبتون بخیر

SHOMAHA BEMONID TE ELM KHODETON

علم خودم

علمی که خدا و ائمه تایید کردن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
لازم نمیبینم به حال خودم به دیده هام به واقعیت ها تاسف بخورم چون لمسشون کردم و بخشی از این جهان هستن ...

کاش فقط یه بار کپی پیست کردن خونده بودیش دقیق تا متوجه بشی چقدر بی ربطه به حرف من

شما برو فال و سرکتاب و اینجور چیزا

چون از نطر امام صادق سرکتاب تفال با قرآنه و اشتباهه

مطمئن که حرفی که مورد تایید ائمه هست مورد قبولمه نه یه سری که دنبال فالگیر و این چرندیات هستن

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
کاش فقط یه بار کپی پیست کردن خونده بودیش دقیق تا متوجه بشی چقدر بی ربطه به حرف من شما برو فال و سرک ...

یک کپی پیست نشده  دو وقتی در مورد ائمه اطلاعاتی رو کامل نداری چیزی نگو چون بعدا باید بابتش جواب پس بدی سوما به خودت مربوطه 

یک کپی پیست نشده  دو وقتی در مورد ائمه اطلاعاتی رو کامل نداری چیزی نگو چون بعدا باید بابتش جواب ...

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

آره جون خودت

من دنبال فالگیر نیستم که بعدا بخوام جواب پس بدم

در ضمن آره به خودم مربوطه که به علم های اشتباه و حرام رو نمیارم 

😁😁😁😁😁😁😁😁😁 آره جون خودت من دنبال فالگیر نیستم که بعدا بخوام جواب پس بدم در ضمن آره ...

خخخخخ بی شخصیتی از سر و روت میباره 😂😂😂لازم نیست بابت چهارتا حرف بیام اثبات کنم خودمو اونم به تو علامه طباطبایی نیستی که😆هر کی ندونه فکر میکنه دارم پیام چه شخصیت مهمی رو ریپلای میکنم که برم وقت بزارم از اینور اونور کپی پیست کنم بدم خدمتش😂😂😂😂 انگار ما گفتیم بیا بریم پیش فالگیر ما پولشو حساب میکنیم حال میکنی باخودتاااا😐 یجوری ناز میکمی انگار دوست پسرمی😂😂😂😂😂😂😂

انقد اخلاقیاتت جذابه آدم دلش میخواد از هرچی اسلامه لفت بده سعی کن رو اخلاقیاتت کار کنی اینو قبول داری که پیامبر به اخلاق خوبشون معروف بودن دیگه یا ن اینم قبول نداری نکنه اینو تو نت جمهوری اسلامی شما ننوشتن اینو

خخخخخ بی شخصیتی از سر و روت میباره 😂😂😂لازم نیست بابت چهارتا حرف بیام اثبات کنم خودمو اونم به تو ع ...

با شخصیت تو

مومن تو

باشعور تو

ولی فالگیر حتما پیدا کن😁😁😁😁😁😁

بدبخت تو دنبال فالگیری، اون وقت دم از شعور و علم و ادب و دین میزنی؟ 😁😁😁😁

تو خودن جک مصوری بخدا

با شخصیت تو مومن تو باشعور تو ولی فالگیر حتما پیدا کن😁😁😁😁😁😁 بدبخت

مارووو دور ننداااازززز😭😭😂🤣🤣🤣

لازم نیست من برم فالگیرو پیدا کنم فال گیر تو خونش نشسته

بدبختی و خوشبختی منو تو تعیین نمیکنی یه ضرب المثلی هست میگه به دعای گربه سیاهه بارون نمیباره برو دست خدا به همرات

مارووو دور ننداااازززز😭😭😂🤣🤣🤣 لازم نیست من برم فالگیرو پیدا کنم فال گیر تو خونش نشسته بدبخ ...

ولی فکر کنم فالگیر برات تعیین کنه، 🤭🤭🤭🤭🤭

ن باباااااا چی میگیییی 😂🤣 زیاد به خودت فشار نیار پروستاتت میزنه بیرون😢🤣

بیماری دیگه

دست خودت نیست فشار کارای دوست پسرته😁😁

بیماری دیگه دست خودت نیست فشار کارای دوست پسرته😁😁

جوووون بابا 😁 نترکی یه وقت  ببین اگه من بیمارم تو دیگه چی هستی اوه اوه یه چیز تو مایه های اسمشو نبر 😈☠💀

به حمدالله و به هول و قوه ی الهی تو مسیر سینگلی چند سالی هست که دارم عقابارو مثال میزنم🦅