2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ترانه خانم داره تبلیغ میکنه بیخیالش شووو  . امیدوارم استاتر گولشووو نخوره

😔😔😔😔😔

چقدر بد

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
خخخخخ تا صب بخندما باز کمه ادامه بده یه شعری هست که میگه آن کس که نداند و نداند که نداند  در ...

بی ادبی دیگه . کاریش نمیتونم بکنم . نیست که تو جهان سومی نیستی خوبه هممون تو ایران بدنیا اومدیم خدا بهت عقل بده و البته بتونی ازش استفاده کنی خدانگهدارت 

اون چیزی که از دین نشون مردم میدن کامل نیست سحر و جادو با دعای رحمانی کاملا متفاوته

دعای رحمانی؟!!!!! 

یه سرچ کن سر کتاب، تا ببینی روایت و حدیث داریم در مورد نهی شدن مردم از رفتن به سمتش

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

https://www.parsine.com/fa/news/466601/سرکتاب-در-روایات-چه-حکمی-دارد

MAN YEKIO MISHNASAM KE ZENDEGISH ROZ BE ROZ DARE BEHTAR MISHE, INAEI KE TO MIGI AZ AVAL DAGHON BODAN

با پول حرام شاید

نمیدونم چرا داری تبلیغش میکنی، شاید منفعتی داره برات

بی ادبی دیگه . کاریش نمیتونم بکنم . نیست که تو جهان سومی نیستی خوبه هممون تو ایران بدنیا اومدیم خدا ...

اولا من کاملا تو چهارچوب ادب و نزاکت جوابتو دادم وگرنه زبونم فلج نیست میتونم جور دیگه ای ام جوابتو بدم اونایی که باهام کل انداختن میدونن...دوما جهان سوم بیشتر به تفکرات مربوط میشه مردم جهان سوم چندین پله از نظر فکری با جهان اول و دوم فاصله ی فکری و سبک زندگی دارن سوما تو از کجا میدونی من کجا به دنیا اومدمو کجا زندگی میکنم؟؟؟سعی کن وقتی میخوای یکیو قضاوت کنی حداقل یه مقدار کمی ازش اطلاعات داشته باشی چهارما 😂عقل تو سر کسی نیست که نمیتونه جلوی زبونشو بگیره  و انقدر زشت صحبت میکنه اگه به کل انداختن باشه ما خودمون ختم کلامیم دوست داشتی امتحان کن بای

واقعا نمیتونم چیزی بگم به منابع داخل نت توجه نکنید 

همین دیگه

وقتی مخالف نظرتون باشه توجه نمیکنید

متاسفانه خرافات بدجوری ذهنها را خراب کرده

از آدمی که دنبال فالگیر باشه انتظار دیگه ای نیست

همین بس که واقعا متاسفم 

به نظرم باید به حال خودت تاسف بخوری

فالگیر آخه؟!!!!!!